Fina grabbar :-)

I morse tog jag in grabbarna vid 06.30 så de fick frulle inne eftersom jag skulle rida Biggi tidigt. Sen åt jag frulle fram till 7.50 och då var de klara så jag kunde sätta igång. SMHI hade sagt att det skulle komma en skur vid 08 och sen skulle det klarna upp så eftersom klockan passerat 8 när vi gav oss iväg så tänkte jag att regn-risken var över..........eller INTE....hahaha....vi kom väl sådär 500m hemifrån så kom de första dropparna. Det blev full fart ned till Änget för att slippa bli blöta. Skogen där är så tät i trädkronorna att regnet knappt når igenom. Vi travade runt på stigarna där i ca 15 min och sen hörde jag att regnet slutat. Perfekt ställe att vara på om man inte vill bli blöt :-)

Sen fortsatte vi över hygget och ut på grusvägarna. Biggi har en "period" nu då han är så galet fin att rida....eller det är han alltid men nu känns han SÅ himla jämn,rak och balanserad :-) Han är inte heller så spänd så nu har han fått galoppa nästan varje gång vi varit ute och han sköter sig superbra. Lite spänd men inga bockpsykoser. Däremot blir det ju som alltid "slalom" på vägen eftersom han är så sjukt tittig ;-) Men det skit samma för han trummar ändå på framåt utan trams.

Danne skulle komma kl 10 vilket var anledningen till att jag red tidigt eftersom jag inte kan rida efter behandling. Danne var väldigt nöjd med honom och det enda han hittade var att han släppte en låsning vänster bak. I övrigt sa han att han var väldigt jämn och fin nu :-) Ja som jag slitit med den hästen så vore väl sjutton om jag inte skulle lyckats få honom RAK....det är ju typ det vi lagt mest tid på ;-)

Hans överlinje är bättre och halsmusklerna börjar ta form även om det är en del kvar att jobba på. Men det är först nu som han verkligen börjat bli ordentligt ridbar,arbetsvillig och också har ork.

Aggish har sin högra sida som resulterar i den där vänstra bogen som jag alltid försöker flytta in i kroppen på honom ;-) Men han var också rak och fin :-) Både Aggish och Biggi älskar verkligen när Danne kommer.De står som ljus och bara gäspar ;-)

Lena och jag hjälptes åt att göra klart i stallet innan grabbarna fick kraftfoder och sen komma ut och äta lunch.

Eftermiddagen har jag ägnat åt att måla väggarna i utbygget. Det ska målas en gång till vilket antagligen blir i morgon,tror det hinner torka tills dess.

Nu ska jag ta tag i lite pyssel inne för en gångs skull ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

ellenwiklund
ellenwiklund,

Vad kul att det går framåt! ✨

nouw.com/ellenwiklund
IP: 82.99.3.229