Finally rain :-)

Som vi väntat på regnet. Det är som vanligt dåligt med regn när vi behöver det och i överflöd då vi INTE behöver det ;-) Men nu så kom det till slut.Dock vet jag inte om det kommer att hjälpa nu.....det är lite sent för vallarna har redan börjat brinna sönder :-(

Men vi får hoppas att de sätter fart för vi stod i valet och kvalet om vi skulle slå dem precis för nån dag sedan för att de inte skulle bränna sönder helt......men med lite tur så drar de iväg lite till. Det kommer bli ett dåligt foder-år för ön, vet inte hur det ser ut i övriga landet.....men här har det varit väldigt torrt tyvärr.

I dag fungerar skallen lite bättre men näsan är täppt mellan varven och jag är väldigt "matt i pälsen". Har i alla fall pulat lite ute men inte ridit. Hästarna fick komma in en stund till lunch och sen gå ut lagom till regnet kom. Biggi har sminkat hela sig och framförallt hela huvudet ;-) Men han verkar ganska nöjd med sin sminkning och jag misstänker att det får bli en dusch för hans del i morgon ;-)

Maken och jag har vänt på slanorna på staketet vid ridbanan nu. Eller de översta i alla fall, de undre tar vi en annan dag. Vi satte dem på utsidan för maken tyckte att det såg bättre ut och jag iddes inte ta diskussionen den dagen vi gjorde det.....;-) Men nu efter att ett par stycken ridit emot med knäna i stolpen så är vi numer överens om att det ska sitta på insidan.....;-)

Maken mekar bil och kommer snart in och fixar käk. Jag ska krypa in i min onepiece och göra kväller. Sov halvdant i nättres så jag ska ta ett par Pascoflair innan jag lägger mig, brukar hjälpa rätt bra (receptfritt).

I morgon kanske jag orkar rida mina busar också.....de lär ha lite energi då också ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer