Flughysteri

Flugornas tid minst sagt. Helt galet var det idag och till och med Biggi blev tokig på dem. Gick hyffsat att komma ut i skogen även om han var diskussionssugen ;-) Han blev lite yster för att han inte fick välja den väg som ledde direkt hem och började katapulta ;-) Men han är ju ändå talbar för han lägger av när jag säger till honom. Dock var han istället superfin resten av vägen. Riktigt Goodfeeling-känsla :-) Han är ju en superball häst även om han är ganska rödhårig ;-)
Anna kom i kväll för att rida Aggish. Dock tror jag inte hon red för hon fick lite problem när hon skulle hämta dem….hon tog både Biggi och Aggish men ångrade sig sedan när Aggish va lite stimmig så då släppte hon Aggish och gick upp med bara Biggi…..ja sen är det bara att glömma att få tag i Aggish IGEN ;-)  Han är svår att ta i hagen och nu när de är på betet så är hagen alldeles för stor för att ”trötta ut” honom. Det hur hur bra som helst om man är lite klurig och tar med sig godis, då får man tag i honom. Men det går inte att släppa honom och tro att man ska kunna ta honom igen sen ;-)
De blir ju lite sådär ”obstinata” när de får gå ut på bete och det brukar ta någon vecka innan de landat och nyhetens behag har lagt sig ;-)
I morgon funderar jag på att rida ned till havet och ta med mig Anna, Jossan och Linda. Får se om de får ihop det så de kommer loss.

Kaatjiing 😎

Gillar

Kommentarer