Flying exercise sheet..........

I dag trodde jag Agge fått kaos i skallen....hahaha...satt och skrittade ned på grusvägen då han från ingenstans får full panik.....han snurrar runt och rusar i sidled och jag fattar absolut inget?!? Det tog några sekunder innan jag fick se att ländtäcket lossnat på ena sidan och hängde fladdrande på den andra. Dock va jag ju tvungen att få stopp på honom för att hoppa av vilket inte var helt enkelt för täcket fortsatte ju att fladdra.....men han är en klok kille och lyssnade på mig så han stod som sten och bara skakade i hela kroppen medan jag lite kvickt gled av honom. Sen va det lugnt när jag fått dit täcket igen. Men jag fick traska en bit för att hitta nåt ställe att komma upp igen.

Vi letade oss in i grannens fårhage där de hade staplat 4 lastpallar på varandra (går inga får där nu).problemet var bara att de stod mitt i en stor "sjö" av vatten........hmm....det va ju bara att prova att få Agge att gå med på att "simma" fram till lastpallarna.......vilket han faktiskt gick med på?!? Så där kunde jag hoppa upp igen.

I övrigt va han superpigg och bjöd på ett par bocksprång till och med (?!?!) vilket han inte riktigt är typen för annars ;-) Men vi gjorde ett antal galoppfattningar från väldigt kort skritt.....jobbiiiiiigt sa han ;-) Men han kändes superfin och trots att han har en lite svår mun så tycker jag han känns mer "samarbetsvillig" i munnen än tidigare. Vi har ju inte riktigt kommit fram till vilket bett som funkar bäst. Men vi testar vidare så får vi se vad han i slutänden väljer ;-)


Har precis kommit ur duschen och snart är det dags :-( Fyyyy va jobbigt :-( Men men så är livet...

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229