Första advent...om det nu spelar nån roll ;-)

Ja för väldigt många är det ju viktigt vet jag.....;-) Nu är det inte så viktigt för mig men vi var bjudna till sis med Mårten och Amanda på adventsfika i alla fall. Supermysigt och vi blev kvar ganska länge och babblade tillsammans :-)

Men innan dess, under dagen har vi roddat med massa här hemma. Vi har röjt ur reservboxen till Guiness så att vi får in alla under tak om det skulle krävas. Sen har jag flyttat halm från stora lösdriften till lilla.Maken har kört in hösilage till Dollar och hösilage på logen. Jag har mockat,packat hö,fyllt vatten ute/inne......ja och en del annat däremellan ;-) Ellen har varit här och tagit hand om Rox också.

Sen fick jag ta in Dollar idag för Rox fick nåt frispel så det va bäst att ge henne lite sällis. Sen har ju varit i stallet hela dagen,förutom när vi åt lite lunch,så hon har haft både häst och människo-sällis.

Agge har vilat idag och det är så skönt att veta att han inte kommer att "gå i taket" bara för det ;-) I morgon e det jobb och jag får troligen åka till ridhuset.....det lär va kolsvart när jag e hemma :-(

Sen verkar det som Agge e mörkrädd dessutom....haha...så att rida med pannlampa är inget alternativ. Ibland skulle man önska att det fanns gatlampor här ute i skogen ;-)

Nu är alla inne som ska vara inne i alla fall och vi ska snart äta lite. Jag kollar lite på tävlingarna från SIHS under tiden som maken lagar mat ;-)

Måne är fin i kväll i alla fall...och det har tillfälligtvis slutat regna ;-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229