Första smällen.....

I söndags var det ju bockpremiär. Dock verkar inte våra jägare haft någon större tur här på bygden för det var som först i går kväll det small första skottet ;-) Jag har inga problem med att man jagar om man bara jagar med en sund inställning, utan alkohol och tar hänsyn till omgivningen. Förra året träffade jag på en jägare som nog inte borde fått vara ute i skogarna..........i alla fall inte med vapen ;-) Han var skitirriterad på mig när jag kom ridande på vägen även att jag frågade åt vilket håll de drev så jag visste vilket håll JAG skulle fortsätta.....han skrek bara att "vi är överallt, rid åt vilket jävla håll du vill"........................hahaha-dåre ;-)

Dagen i går var stillsam. Det var ju lika hett igår och förbaskat fuktigt och kvavt. Trots att det inte fanns en enda indikation på åskväder när man kollade blixtradar så vräkte regnet ned i Visby....vi fick inte en droppe.Däremot mullrade det ett par gånger på kvällen men sen blev det inget mer.

Maken bytte olja på bilen och på eftermiddagen donade jag i stallet innan Jossan kom och vi red ut tillsammans. Jag har gjort så att jag ställt av Aggish nu eftersom han signalerar att han vill vila. Han till och med vänder rumpan till när jag kommer in i boxen vilket han ALDRIG annars gör ;-) Han vill helt enkelt vila så då får han göra det. Både han och Biggi kommer ändå att vila nu en vecka när vi är borta.

Normalt sett är det inga problem att låta någon annan rida Aggish men när han är som han är nu törs jag inte det. Jag vet att andra som suttit på honom i det stadiet blivit skrämda så det finns ingen anledning att ta den risken. Det får verkligen inte hända något när vi är bortresta heller!!!

Så Anna och Linda får fokusera på Rox vilket kommer göra Rox glad :-)

Biggi skötte sig fint i går, klarade till och med av att gå bredvid Guiness istället för bakom....bitvis i alla fall ;-) Knashäst ;-)

Lena kom strax innan 21. Jag höll fortfarande på att mocka eftersom hästarna stått inne under dagen så vi tog en snabb fika innan hon åkte sen.

I dag har vi lite saker att iordningställa inför att vi åker. Det är ju alltid massa pyssel att göra så allt fungerar när vi är borta. Vi måste fylla på vattentanken till hästarna, se till att det finns hö så det räcker........tror inte det blir så bra om Lena ska ta traktorn och köra in en ny bal.....hahaha....inte att ta tanken och åka och hämta vatten heller ;-) Ja så en del sådana saker måste vi ordna. Sen måste vi sanera bilen och fixa i ordning lite i huset så det ser hyggligt ut. Jag ska ladda matlådor till Aggish och Biggi så Lena slipper stå och kladda med det varje dag.

Jo och idag fyller min äkta hälft år :-) Tutelituuuuuut, grattis min bästa soulmate,dagen är din. I dag får du äntligen öppna din födelsedagspresent :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229