Fort in-fort ut

Är egentligen på väg i säng men tänkte bara slänga ned ett par rader. Vilodag för båda grabbarna men jag hade stallet att göra när jag kom hem. Lena hade mockat en box så jag tog resten sen. Har fixat lite småsaker i stallet också. Sådär bra att hinna med de dagar då jag inte behöver rida någon av dem för övrig tid hinner man liksom inte.

Anso red Rox i morse och det hade gått super. Hon ska hoppa henne på lördag och då ska jag hjälpa henne eftersom jag inte börjar jobba förrns 14.45. Får masa mig upp vid 6 då så jag inner rida båda mina innan.

"Mötet" på jobbet var lite av en "storm i ett vattenglas" ;-) Det får lov att vara utagerat nu tycker jag. I alla fall för min del, känns som det finns viktigare saker att hetsa upp sig över faktiskt ;-)

I morgon jobbar jag kväll så det blir upp vid 6 i morgon bitti för att hinna med stall och hästar. Men det brukar funka bra när jag jobbar "sen" kväll, alltså inte börjar förrns 14.45.

Maken ska iväg och hjälpa en kompis i morgon med något så han drar tidigt. Om jag nu haft sovmorgon så hade JAG kunnat få ligga kvar i sängen för en gångs skull ;-) Dock är det inte så i morgon tyvärr ;-)

Maken har byggt ett snedtak på baksidan av stallet idag också. Tänker att vi har lite saker som behöver komma under tak, skottkärrorna som nu står inne i stallet till exempel. Rutinen blir ofta att det står skit i kärran när den står inne sådär lättillgänglig...;-) Har man kärrorna utanför så MÅSTE man tömma kärran och också gå ut på stacken med den skit man tar upp från gången.....även tömma byttan i spolspiltan.....det ligger annars på min lott liksom ;-) Eller det blir så för ingen tömmer ju kärran när den är halvfull ;-)

Men det blir bra och jag gillar inte att ha skit inne i stallet med tanke på luften.Dock har vi inga problem med det med en takhöjd på över 4 meter ;-)

Hur som helst, nu ska jag sova eftersom det varit ganska många tidiga morgnar. Ska se om jag kanske kan få en sovmorgon framöver :-)

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer