Förvirrad...

Det är inte mitt bästa numer att svänga med arbetstiderna såhär men nu blev det så denna vecka....kom i säng i morse vid 08 och sen vet i fåglarna om jag drömde eller vad som hände för jag VET att jag varit vaken och telefonen ringt(tror jag) men sen blir jag osäker på om jag drömt eller inte.....hahaha. Hann i alla fall förbi Apoteket och hämta ut maskmedel till hästarna så vi ska ta det i helgen är planen.

Hade tidsnöd som vanligt och fick åka hemifrån och se mina stackars hjästar gå med täckena på sig trots att det var +16 grader. Men jag fick tag i maken som åkte hem och plockade av dem täckena som tur var.

Lena kommer senare i kväll och fixar resten såsom fodring och täckespåtagning inför natten.

Jag har beställt ytterligare en lunchgrind. Vi har kommit på att det är SÅ himla bra och praktiskt så vi ska ha en till att sätta upp på en annan plats i hagen. Den första är nu monterad så att den stänger av ligghallen och ska jag kunna ladda inför frukost så kommer de inte kunna gå in i ligghallen på hela natten :-( Jag vill att de ska kunna gå in där om det bli skitväder plötsligt. Så den jag beställt nu ska monteras på en annan plats så vi kan ladda för frukost som sagt.

I morgon slutar jag 15....eller 16, vi får se vad det blir. Men planen är att rida båda när jag kommer hem i alla fall. Biggi på tur och Aggish får nog trim.........eller tvärtom kanske ;-)

På Torsdag ka Biggi till tandläkaren vid 10.30 så jag hopps hinna rida honom innan på morgonen för sen börjar jag jobba kl 15. Ja denna vecka blir lite rörig men det får gå ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229