Förvirringens dag.........

Ja jisses.............igår var det verkligen förvirringens dag på jobbet ;-) Det var lätt kaosartat och vi fick många skratt av allt som körde ihop sig.Dock är det tur att vi alltid har lösningsfokus och serviceanda så vi löste allt som vanligt :-) Men jag va ganska slut i skallen när jag satt mig i bilen för att åka hem sent i natt.

Vaknade med skallvärk.....är det inte märkligt att så fort jag är ledig (nästan alltid) så vaknar jag med skallvärk?!? Men jag har pillar i mig ett par Alvedon och min Pronaxen så jag hoppas det släpper. Fodrade hästarna vid 06 och tjuvade 2 tim till i sängen efteråt.....kanske var det som var felet ;-)

Dollars fodervärd kommer idag vid lunch, trevligt. Sen är det löshoppningsdag för alla hästar. Ella var här igår och masserade Lizza så vi får se om hon ser bättre ut idag......har en oro i kroppen över att det i själva verket sitter i fram......men men,vi får se.

Tjejerna kommer också ut i dag och hjälper till med löshoppningen och jag hoppas själv hinna med lite saker här på gården som släpar. Maken ska hämta vatten nu på morgonen i alla fall.

I kväll är planen att hänga med på Zumba om jag hinner :-) Vi får se, det är oftast tusen saker att hinna med här hemma som jag behöver prioritera.

Har precis hällt i mig en kopp kaffe i förhoppningen att skallvärken ska släppa......med lite tur......så nu ska jag hoppa i kläderna och ta tag i lite saker.

Jag återkommer i kväll så får vi se vad det blev av dagen. Kommer kanske kunna filma löshoppningen i dag också :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Peacock
Peacock,
Jag blir bara mer och mer nyfiken på vilken branch du jobbar inom. 😄
nouw.com/peacock