Fredag med bara chill

Glömde helt bort att jag skulle kolla tävlingarna från Falsterbo....men det går ju att kolla i efterhand också....NU till exempel ;-) Har suttit ute största delen av dagen och virkat med undantag med fodring osv. Min dator har kommit till utlämningsstället fast inne i stan såklart.....och jag iddes inte åka in och hämta den idag, får bli i morgon istället ;-)

Däremot har Nadja varit ute och ridit Lizza i kväll inför nästa helgs första omgång i Allsvenskan (RAS). Ja hon fick snärta upp ridningen lite för Lizza tyckte att "vadå det här behöver jag väl inte anstränga mig för...?!?" Så en visp på rumpan och lite mer ben så blev det bättre fokus och bättre tryck i henne. Lizza vill inte gärna anstränga sig i "onödan" på hinder.....hon hoppar sällan riktigt bra på låga hinder men när man höjer så börjar hon fokusera och hoppa bra. Men hon har inte tränat på länge så Nadja fick vara nöjd trots allt,det gick ju bra mot slutet. Och det är också typiskt Lizza......hon blir piggare ju längre man rider ;-)

Har virkat klart en luva men har inga "öron" att sätta dit ännu. Har börjat med en luva till.....dock har jag inte provat den första så jag vet ju inte ännu om den passar....hahaha....kanske blir bäst till en ponny ;-)

Maken har trilskats med trimmern och gräsklipparen hela kvällen och nu håller han på och laga en av trädgårdsstolarna som varit ranglig. Jo vi har hunnit äta också....Kebab-sallad,supergott alla dagar i veckan :-)

Ska kolla lite till på Falsterbotävlingarna och sen sussa.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229