Friday it is

Dagen till ära så tittar solen fram och det är väl sådär -4 eller nåt,hade ju varit heeeelt underbart att få rida en joggintur i skogen idag....men DET blir det inget av med ;-) Det blir ridhuset sent i kväll eftersom någon envisas med att boka det mellan 15-17 varje fredag.........;-) Tror jag måste ta reda på vem det är....hahaha.

På tisdag kommer hovis och skår på framskor på Lizza, lägger om skorna på Aggis och även på Rox. Efter att vi varit i Thailand så ska Rox igång.Ingen större vist med att sätta igång henne 1½ vecka och sen ska hon vila igen i 2 veckor. Jag har ingen som törs rida henne heller så då är det bättre att vänta med igångsättningen.

Nu när Lizza ska ha lång-semester så funderar jag lite på omflyttningar i hagarna. I den bästa av världar hade varit om jag hade kunnat släppa in Lizza och Guiness på den stora lösdriften....men jag vet inte riktigt vad Dollar kommer att hitta på.....skithäst säger jag bara, om han bara visste vad har ställer till saker o ting genom att vara så förbannat elak mot andra hästar ...................😡

Jag törs inte testa NU heller eftersom det är risk att någon av dem går omkull och det ska springas runt, underlaget ser ut som månens baksida är är givetvis stenhårt.....för stor risk.

Det tar för mkt tid nu egentligen som hästarna går nu.....även om Felicia mockar ena boxen nästan varje dag,stoppar 6 påsar och kollar vatten så tar det mig ändå minst 1 tim när jag kommer hem innan jag kan sätta röven i sadeln.

Så som jag sagt innan, nästa vinter måste vi ha en annan plan som underlättar. Alla utom Qsan och Aggis måste gå på lösdriften med fri tillgång. Det bästa vore om de kunde gå i stora hagen på andra sidan vägen men det förutsätter att vi hinner bygga ytterligare en ligghall där. Well....snart är vintern över ;-)

I dag HOPPAS jag att det jag beställt kommer?!? Det är mer än 1 vecka sedan det skickades och det borde varit här senast i onsdags......det kommer dagen att utvisa ;-) Aggis väntar på sitt varma stalltäcke.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer