Fröken "vind-i-manen"

Roxan,Roxan...tjejen med vind i manen ;-) Sadlade och tränsade henne och tog en promenad...halleluja säger jag bara ;-) Tror hon gått tre gånger så långt som jag idag....hon kan fnysa som en älg och det hördes säkert till Klintehamn då vi passerade ko-hagen...hahaha. Och alla flugor och mygg....racksingen så irriterande de var. Men vi idkade lite uppfostran på vägen så när vi kom hem så kunde hon både gå på rätt sida och i MIN takt ;-)

Hon är inte jättestor (162-163) men jäklar så hög hon blir när hon "måste" glo på saker ;-) Envis som en gris och har samma humör som Lizza.

Linda har ridit dressyr på Lizza idag och det hade gått bra,hon var nöjd och tyckte hon började komma på hur hon ska rida Lizza. Bra där ;-) Jag har inte hunnit med så fasligt mkt annat än att promenera Roxan,fodra i skogen och måla lite bommar...jo jag har gjort i ordning kvällsmat också men det gör jag ju varje dag ;-)

Maken är i människobyn en sväng och skulle komma "snart" vilket betyder....ingen aning ;-) Jag ska chilla en stund för jag klev upp rätt tidigt efter nattpasset. Jobbar i natt också ochsen e jag ledig 2 dgr.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229