Full "makaron"....

Har haft full makaron idag. Gjort 2 äpplepajer,städat,ridit både Roxan och Lizzan,fodrat i skogen,på vallen och städat lite till ;-)

Vi ska på kusinträffa ikväll och därför har jag gjort äpplepaj. Vi har knytis nämligen. Vi kommer nog inte bli så sena för planen är att kalkmjölet till ridbanan kommer i morgon bitti.....det blir till att tok-köra för att få ut det mellan lassen. Sen kommer Lena-spena i morgon eftermiddag också :-) Ska hämta henne vid båten vid 16 och sen ska vi handla på vägen hem. Myyyys blir det i morgon kväll med andra ord :-) Vi ska spela det där nya spelet......Pokévin heter det visst ;-)

Lizzan kändes fin idag också. Hon fick en skritt-tur och en kort galopp. Hon var inte direkt "på tå" men hon är i en period då hon är lite "loj" över lag.

Ellen fick skutta lite på ett kryss när vi kom hem. Det gick bra men de måste få chans att träna mer. Ellen har aldrig fått lära sig att hoppa så det måste vi träna på.

Nu måste jag återgå till kvällens göromål.....som att duscha innan vi ska åka ;-)

"Skit-tråkigt att bara få titta på när andra hästar får hoppa"..........Lizza är måttligt imponerad av att glo på Dollar...hahaha.

Kaatjiing ,-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229