Fundering...........

Alla människor är olika. Snälla,dumma,generösa,elaka,omtänksamma/hjälpsamma osv. De flesta människor går det att komma överens med, att hitta ett sätt att "hantera" dem även om man kanske inte blir bästa vänner.

Grundregeln mellan människor är ju ändå att bemöta och behandla de man möter och umgås med med samma respekt och på samma sätt som man själv vill bli bemött.

Men den absolut svåraste människotypen är ändå de som är hjälpsamma, omtänksamma, ställer upp, bryr sig om........för att sen ta sig ett "fri-kort" och bete sig som ett prakt-arsle?!? Och tro att de ska kunna gå "fri" från ansvar bara för att de "oftast" är så hyggliga och snälla?!?

Det är ju skitsvårt att bli förbannad och säga ifrån till en sådan människa......för svaret är allt som oftast "förlåt",vilket de kastar ur sig supersnabbt men inte alls menar det. För att efter en tid bete sig precis lika respektlöst IGEN......och även den gången "inte alls förstå" eftersom de normalt sett "alltid är så snälla".

Så med andra ord anser den människotypen att det är heeelt ok att vara ett riktigt arsle lite då och då eftersom de alla andra dagar är hyggliga?!?

Den typen vill ju heller inte vända sig inåt och rannsaka sig själv och är dessutom för det mesta konflikträdda.

Men om man är konflikträdd så borde man kanske inte uppföra sig som ett arsle för att då slippa konflikt?!

Sen är de experter på att spela martyr......."åh jag är så dum i huvudet, det måste vara något fel på mig,jag kan lika gärna gå och hänga mig för jag gör bara fel...."

Hur vore det med lite självrannsakan ?

Mmm.....jag har precis i dagarna en konflikt med ett prakt-arsle som uppfört sig respektlöst och elakt..........men som anser att hen borde "gå fri från ansvar".

"Det var väl inte så mycket att bli arg över, det där va väl ingenting".............

Joooooo.......det kan hen ge sig fan på att det var!!!!!!!!!!

För efter sådär hundrade gångens "förlåt" helt utan betydelse så är jag ganska less........

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229