Galet väder...................

I natt har det stormat igen. Det dånar och slår överallt och man hoppas bara att tak och byggnader ligger kvar.....:-(

Va uppe i svinottan för att ge Qsan sin smärtis. Hn frös....herre guuud va hon frös lilla skruttan. Hela hon skakade så jag fick galoppera in och rota fram ett vintertäcke åt henne. I dag ska jag flytta om dem lite i hagarna också har jag kommit fram till. Qsan, Aggish och Biggisen får stå inne i natt så de slipper frysa ihjäl. Guiness och Rox får flytta över till lilla Äpplehagen där det finns några träd och där det är lite mer lä. Det har iofs ligghallar i båda hagarna men då det stormar går de inte in där. De ställer sig som ni vet med rumporna mot vind och spanar för att ha koll....smarta djur ;-) Men i Äpplehagen har de naturligt skydd eftersom det är träd där.

Aggish och Baggis ville bara in i morse när jag kom.....de va knappt intresserade av höet. Baggis brummade och försökte övertala mig att ta med honom in men jag tycker inte att de behöver stå inne hela dagen.Bättre de får på sig täcken och va ute idag så kan de få komma in i natt.

Det är +8 grader, regn och storm.............och bättre lär det INTE bli, vanligt midsommarväder med andra ord ;-) Vi kommer nog INTE kunna sitta ute misstänker jag så det blir nog att duka långbord i stallet.Tur att både Amanda/Mårten och vi har stora stall ;-)

Jag ska ut och rodda runt lite så det är klart till eftermiddagen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Men fy vilket väder 👎 Hoppas ni får en trevlig midsommar trots allt
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229