Går det över?

Jag har så himla ont i kroppen.......HELA kroppen, precis överallt och de känns som jag ska svimma bara av att gå upp för trappan till sovrummet.....det är fortfarande stopp i näsan till och från men det värsta är "kroppsvärken"........har lika mkt kraft som en 5-åring. Och lite bakomliggande skallvärk som inte heller släpper oavsett hur många Alvedon jag tar. Är det förkylning eller vad sjutton är det?!?

Söndagen har försvunnit förbi trots att jag inte gjort ett skit. Varit i stallet en sväng och fodrat och myst med pållarna och resten av tiden har jag suttit i soffan och virkat och haft min TENS påkopplad.......inte för att jag tror att det hjälper men kanske och den gör ju ingen skada i alla fall.

Sen får jag (som alltid) dåligt samvete för att jag är hemma och så funderar jag på om jag orkar genomföra ett arbetspass......men när jag näst intill dör över att gå upp för trappan så känns det ändå som att jag ska vara hemma.....

Maken är lite bättre och hostar inte lika mkt nu som innan, dock är han snorig fortfarande. Vi får se hur det känns i morgon bitti.

Sen har jag inget mer "roligt" att berätta i dag...;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229