Gårdagen

Jobb till 15. Kan tyckas få tim och kort dag men jag är rätt "toppad" i min skalle när jag åker därifrån. Full trafik-panik och +20 grader.......jag då ska precis ALLA vara ute och röra sig såklart ;-)

Men jag lyckades komma iväg,ut från stan,ut på landet till slut. Jag söker mig alltid till mindre vägar när jag åker hem.Lättast är väl att köra LV men jag orkar verkligen inte med den trafiken....så det blir mindre vägar ;-) Och jag kommer för det mesta hem mkt fortare dessutom ;-)

Ella och Lena väntade i stallet så jag tog en paus med dem innan vi gjorde i ordning hästarna. Velade lite fram o tillbaka om jag skulle ta Biggi eller Aggish...........ingen av dem är ultimat att rida i flock. Aggish med sitt ständiga "nos-problem" och Biggi som hela tiden "jagar" och har svårt att slappna av ;-) Men det blev Biggi till slut i alla fall.

Missförstå inte detta nu för han är inte dum, han gör inget dumt men han blir lättstressad av andra hästar. Han fegar för att gå först, han stressar när han kommer bakom och när man travar så försöker han hela tiden slå över i galopp. Jag vill ha ordning och reda på honom för det är det han behöver och när han ligger bakom och hästen framför ökar avståndet så får jag bara sitta och dra honom i munnen. Han klarar inte att pulsa ned och nu var det Lizza som travade framför.............i turbo-tempo ;-) Så det blev inte så lång travsträcka ;-) Nej han ska helst ridas ensam för då fungerar han bäst. Eller ridas med Guiness för de kompar i tempo.

Hur som helst så va vi ute i 1½ tim i alla fall :-) Supervarmt men ändå superskönt :-) Kvällen blev som vanligt sen och det var typ sängdags när jag kom in.

I dag åker maken på Rally så jag är gräsänka ;-) Ska chilla runt lite för mig själv och njuta av ensamheten. Ska rida Biggi nu på morgonen,resten rids i eftermiddag. Sen ska jag nog åka en sväng och kolla på hopptävlingar...........kanske.........får se om jag har lust. Vill se deras nya fina sandbana och det va länge sedan jag va på hopptävling (?!?). Kanske ska sladda ridbanan...........eller inte, kanske ska vänta tills vi slagit ned alla stolp. Ja ni hör ju...hahaha....planerna är långt från huggna i sten. Jag älskar ju att vara ensam ibland och då får jag så mkt ideér som jag vill ta itu med så när maken kommer hem får han väl spelet på mig.

I kväll ska stallgänget grilla och surra lite. Maken fixar mat,som alltid, och vi äter ;-) Hoppas ni får en lika skön dag som jag :-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229