Gårdagens dressyr

Aaaa vilken häst jag har :-) Så himla go han är lilla Aggish och så roligt han tyckte att det var att få träna dressyr igen :-) Han va lite tjärv och bekväm men när vi hittar "det där" så är han underbar :-)

Vi petade ordentligt på min sits och kom snabbt fram till att jag roterar i sadeln..........fasiken....och det är inte lite heller :-( SÅ nu måste jag lägga tid på avsutten träning i min vänstersida!!

Men det va SÅ himla roligt och även om han hade fullt upp med att "titta" på de saker som stod i hörnet på ena kortsidan så släppte det mer och mer och det var hanterbart. När vi kom in i ridhuset så var det 2 ryttare kvar som precis hade ridit...........båda säger när Aggish kommer in "guuud va snygg han är"..........och även Charlotta säger det :-) Och han ÄR verkligen "snygg" nu kan jag säga :-) Min fina fina Aggish :-)

Kvällen va sådär fantastik som den bara kan vara här på ön. Sådär septemberfin som påminner en om varför i hela friden man väljer att bosätta sig på denna ö ;-)

Elin red iväg på Biggis i solnedgången och jag kom på att skymning är ju jakttid..........men hon hade reflexväst och skulle nog hinna hem innan det blev helt mörkt.

I dag ska jag in till byn nu på morgonen och "fixa" en sak.......ni får nog se sedan. Maken har mancold och är hemma här och pular. Jag ska rida Biggis när jag kommer hem och Aggish får en välförtjänt vila. Kevin(systerson) fyller år idag också så det blir "kalas" i kväll ;-)

Nu ska jag hoppa i kläderna och åka ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

hannaeliisakarlsson
hannaeliisakarlsson,
brieditiseventing
brieditiseventing,
Åå underbart 😇😇😇
nouw.com/brieditiseventing