Givande givande givande

Jobbade till 11 idag och sen hem för att lasta Lizza för dressyrträning för Gill. Ja det var en hel del nyttigheter vi jobbade på och satte lite "nageln-i-ögat" på Lizza ;-) Men även om hon e lite lat i bland och blir lite frustrerad innan hon förstår vad hon ska göra så sliter hon på som bara den. Hon GÖR det man ber om ifall man ber rätt ;-) Vi var sjöblöta båda två och det är SÅ jääääkla roligt :-) Gill är ju bara bäst(hahaha, det låter som hon är min idol) för hon förklarar på ett sätt som jag förstår och som jag kan omsätta till handling.

På Onsdag är det sista hoppträningen för våren men förhoppningsvis(vitsigt) så hinner hon kanske med ett par dressyrträningar under sommaren i alla fall.

När jag kom hem va jag helt död...både i skallen och kroppen och nu i kväll känns det som jag ska falla i koma snart....maken gör mat,varma mackor, och sen tror jag det blir sängen. I morgon jobbar jag till 11 och efter det ska vi på begravning.

Resten av veckan rullar på med träning på onsdag,fredag och lördag och sen får jag försöka få in en vilodag till Lizza på Söndag. Hon tävlar nästa helg igen så det blir ingen vila under kommande vecka.

Har gjort en svansrosett till Lizza. Ska allt annat vara fint så bör väl även svansrosetten vara det ;-)


Jag borde satt en rosett i svansen på henne för längesedan men inte fått "tummen ur" helt enkelt . Men nu kanske jag kan slappna av lite på framridningarna och inte vara livrädd att hon ska sparka av benet på någon stackare....både vad det gäller människa och häst.

Nu är energin totalt slut......zzzzzzzzzz

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229