Glömde er igår ;-)

Gårdagen var liksom lite bak-o-fram kan man säga.....började med att jag skulle "smita iväg" till optikern för en syntest då min C-kortsbehörighet skall förnyas. När jag kommer dit säger de att jag bokar "fel"......och optikern har inte avsatt tid för just DEN typen av undersökning?!? Lite irriterande såklart och jag ifrågasatte hur jag skulle bokat istället i så fall?!? Jag bokade på nätet och förklarade att det inte fanns fler alternativ än det jag bokat. Det visade sig att jag bokat "rätt men fel" för man skulle klickat på ett litet frågetecken "mer info" och DÄR stod det att man skulle klicka i en annan ruta om man skulle ha undersökning för högre behörighet?!? Men snälla..........hur många klickar på "frågetecknet" om man inte undrar något?! Hur som helst så blev det ingen syntest och jag fick boka en ny tid............nu blev jag så irr så jag funderar på att gå till en annan optiker bara därför att......;-)

Jaha och sen kom jag tillbaka till bilen för att åka tillbaka till jobbet.........och det går inte att komma in i den?!? Den är låst??? Och jag låste inte bilen då jag fick.......för att det inte går att låsa den. Men nu va den låst och det var helt omöjligt att komma in i den??? Det gick bara inte så jag fick ringa maken under tiden som jag traskade tillbaka till jobbet (är inte så långt)så han skulle komma in och hämta mig OCH bilen när jag slutade. Han kom sen och hade med sig extranyckeln vilket såklart löste saken. Den nyckel som jag hade (körde hans bil i går) var endast tändningsnyckeln och den andra nyckeln låg tydligen under mattan i bilen.............SMAAART att förvara bilnyckeln i bilen. Men i alla fall så hade han extranyckeln med sig så det löste sig ;-) Den stora rågan är fortfarande hur fasiken bilen kunde vara låst när jag kom tillbaka??? För som sagt, nyckeln jag hade gick ju inte ens att låsa med och jag VET att jag inte låst....hur skulle jag kunna ha gjort det i så fall?? Men inget va rört eller borta i bilen så troligen hade väl någon hoppat in i fel bil.........även om det låter märkligt. Sen tänkte de väl "oj de har glömt att låsa,då gör jag det åt dem".............hahaha

Ja ja slutet gott,allting gott kan man säga. Sen började stormen "Knud" att göra sig påmind så det var hem och spåna upp Guiness och Lizzas boxar så de kunde stå inne.

Vi fick för oss att ta en sväng i svampskogen också........och hittade ingen svamp(va trodde ni....hahaha) . Lena ringde under tiden och sa att det var hoppträningar och frågade om jag ville följa med och kolla. Såklart jag ville :-)

Det är ju Sylve Söderstrand som har träning och det är inte vilken träning som helst...hahaha....nä jag orkar verkligen inte snart....hahaha....det är träning för "särskilt inbjudna" från klubben för inbördes beundran ;-) Ja suck vilken hierarki det råder på denna ö ;-) Lena och jag kom fram till att vi borde starta en klubb med namnet "alla vi andra ödmjuka normala ryttare"............och ha "särskild inbjudna" i den klubben ;-)

Nä vi ska inte diskutera ämnet för det är bara trams alltihop. Det skulle verkligen behövas lite inflytt av tävlingsryttare här. Lite folk som har lite nya fräscha idéer och åsikter och som inte är så förbannat imponerade av sig själva ;-) Som har lite andra referensramar än det här inskränkta klimatet här. Det är SÅ himla många ryttare som inte utvecklas här BARA för att de är så förbannat självgoda och anser sig bra nog......tvi vad trångsynthet och självbeundran luktar illa !!!!

Hur som helst, jag hann precis hem till att det började blixtra ordentligt och stormen smög in över ön. Hästarna va glada att få komma in och har sovit gott inatt. Allihop hade spån upp i öronen och såg ganska nyvakna ut i morse. Alla förutom Lizza då...hahaha....hon körde morgon-gympa och hade brått ut i hagen. Hon va så nöjd av att komma ut att hon pep när jag släppte henne ;-)

I dag är det den stora mys-dagen och vi ska röja av lite saker innan vi åker. Planen är att åka runt 15-tiden så vi hinner luncha hästarna innan. Skulle behövt åka till byn och hämta 2 täcken som jag beställt till Biggis....men det får nog vänta tills Måndag.

Ja inte ett ord har jag sagt om VM.....men fantastiskt roligt med ett silver och vilken skräll Jönsson bjöd på :-) Trist läge för Peder nu dock.....men det är inte över förrns det är över ;-)

Nu ska jag starta upp dagen :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Låter som att folk har det rätt jobbigt med sig själv hos er 😮 Trist att det ska behöva vara så
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229