"Gnällan" är vaken.....

Inget mkt sova idag heller. Vaknade vid 10....så det blev 4 tim. Men bättre att försöka vända dygnet nu eftersom jag är ledig ett par dagar nu.

Har byggt en ny "bana" eller snarare en evighetsövning som jag snodde från Hippson.....är nog inte ensam om det ;-) Luciana Diniz har bjudit på en "butterfly-övning" och den passar kanon att sitta och hitta rytm och avstånd på. Sen blev det 2 oxrar med 2 galoppsprång mellan och markbommar. Sen 3 galoppbommar.....och jag borde lagt upp en serie med cavalettibommar men bommarna räckte inte till denna gång ;-) Får ta hem fler bommar ;-)

Lizza skulle galoppträna idag men hon verkade lite "ojden" och ville mest bara mysa så hon fick vila idag. Hon behöver nog det för hon har inte fått ordentlig vila sedan i våras egentligen.....Hon vilade i fredags och får även idag så tror jag hon är nöjd ;-) Linda ville rida en dag i veckan så det får bli på Torsdag då jag gör dubbelpass. I helgen som kommer tävlar vi och sen är det lite chill under 1 mån till årets sista tävling som blir på fastlandet första helgen i november. Sen ska vi bara bygga och trimma under vintern :-)

Jag ska i säng i tid idag för jag e så trött att jag mår illa nästan.....ligger nästan 1½ dygn back i sömn denna vecka :-(

Ska "bara" kvällsfodra och sen ta in hästarna.Maken fixar Tacos i kväll,GOTTELIMUMS :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

StallBG
StallBG,
Jag älskar de flesta former av evighetsövningar 😊
nouw.com/stallbg