Goa Lizza

Träningen igår gick super. Dock var Lizza påverkad av händelser sedan dagen innan som jag inte kommer att ta upp här. I alla fall så tog vi det lite nätt för Lizza är den ärligaste och mest känsliga individ jag haft och ska också hanteras efter det. Jag kände att hon var lite ledsen och ville bara att hon skulle få ha roligt. Jag satte ingen som helst press på henne utan försökte bara jobba MED henne vilket faktiskt fick hennes humör att vända :-) Eller "humöret" va det inget fel på men hon var lite "deppig" skulle man kunna uttrycka det. I alla fall så slutade vi när jag kände att hon va på "topp" och innan det blev något issue. Inte för att det brukar bli det men som jag sa, vi hade en lite trist händelse dagen innan.

Vi lärde oss av det och jag tar såklart på mig skulden för det....det kommer INTE att inträffa igen. Låter lite mystiskt men jag kan inte ta upp det här.

Så tillbaka till träningen ;-) Även om hon va lite "nollställd" så är hon så förbaskat ärlig så hon ställer ALLTID upp, det kvittar vad så gör hon ALLTID det jag ber henne om. Bara den känslan när man sitter på henne gör nästan att man fäller en tår om ni fattar.

Hon kändes väldigt fin på hinder och eftersom jag var extremt avvaktande och inte alls ville pressa henne så fick hon lösa det mesta efter eget huvud vilket hon gjorde jättebra. Några korta filmsnuttar kommer här:

Hästis rullade så himla fint och mjukt både till och från tävlingen och man bara njuter när man åker i den 😍 Nästan lite svårt att fatta att vi äntligen har en väl fungerande lastbil ?!?

Men det har vi och jag e SÅÅÅÅ himla nöjd.

I dag rider vi ut med Lizza och Roxan. Ska ta en sväng med Tina också är planen. Sen får vi se vad dagen erbjuder.Jag har INTE skrivit någon priolista idag så vi ska se om jag klarar av att inte gå "Bananas".....hahaha.

Katjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229