God damn.............

Vilken helvetes värk jag har i mitt förbannade vänsterben...........vissa dagar bara döööör jag.....hur jäkla låg tid ska det ta för en förbannad slemsäck att läka?!? I natt vakande jag typ 24ggr av det. Och har jag inte en kudden mellan knäna när jag ligger på sidan så börjar jag fan gråta nästan......och ni som känner mig vet också min löjligt höga smärttröskel......ni fattar att det gör ont när jag får tårar i ögonen ;-) Well.........bara släpp det..............

Vi började dagen med att åka till byn, ja förutom att jag fodrade hästarna i morse såklart ;-) Först köpa Kinesiologi-tape, sen Apoteket och hämta ut Metacam efter överläggande med vet. Sen förbi makens nån kompis för att lämna något lånat, sen ÖB för hundmat och till sist Byggmax.............där det mesta är slut på virkes-sidan eftersom varenda sommargotlänning ska bygga när de kommer hit på semestern.....;-)

Och sen hem,fodra lunch och sätta igång med bod-bygge. Maken hämtade isolering och jag satte den...........det sticks på honom....höhöhö....men jag är inte så känslig så det var då bättre att jag gjorde det ;-) Sen fortsatte han att skruva lite reglar och bila bort några cementkanter på golvet. Jag tog tag i hästarna och började med "Rox da gansta"...hon har glidit ALLDELES för länge ;-) Hon fick svettas kan jag tala om. Hon får en härdsmälta så fort jag kräver att hon ska bära sig på yttertygeln och vill ABSOLUT inte vinkla in sitt bäcken.....men idag blev det "slagsmål" och till slut fick hon ge med sig. Jag gav mig bara inte förrns hon tog yttertygeln och vinklade in bäckenet i galoppfattningarna........hon var SÅ förbannad och försökte med precis allt men på slutet lunkade hon med nosen långt fram och djupandades ;-) Den damen är svinlat kan jag tala om ;-) Men hn var hur som helst jätteduktig och det tyckte hon själv också ;-)

Biggi fick jobba i töm och var sprudlande glad med MASSA bockisar :-).....och flertalet pruttar i samband med det....haha.

Biggi gick såklart inte i töm. AnnaS som börjat rida Guiness skulle komma vid 16 och vi skulle göra sällis.......MEN hon fick jobba över och då blev det ingen skritt-tur för Biggen :-( Men en prommis istället.

Hans sår jävlas med mig och jag rengör,spolar,biolightar,tempar.....men det är ÄNDÅ jävligt segt att få bukt med det. Ingen hälta,ingen temp, ingen reaktion när jag tvättar och spolar ur det (sjukt snäll häst) men benet är fortfarande lite svullet......hmmm. Han fick kyla på benet i dag också och det verkar som det gör susen i alla fall eftersom svullnaden gått ned en aningens....nu är det bara svullet runt såret och inte hela benet. Har inte tejpat honom idag......jag va alldeles för trött (läs:kunde fan inte gå till slut ).

I morgon vet jag inte hur det blir men jag ska iväg vid 10-tiden och fixa fransarna i alla fall. Hoppar nog upp(läs: släpar mig upp)och rider vid 8-tiden. Biggi vet i fåglarna hur jag gör med i morgon. Den hästen rider man inte ensam när han stått 1 mån ;-) Det är tunt med tjejerna den här veckan. Gisela som nu också rider Rox kommer i morgon men tror inte hon är så sugen på att sitta i sadeln kl 8.....;-)

Det löser sig, allt löser sig ;-)

Nu ska jag ta mitt förbannade ben och välta omkull mig i sängen i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229