Godmåndag

En späckad dag...men det ska nog gå ihop till slut ;-) Bokföringen är nästan klar.....eller så klar den kan bli för det bli alltid kompletteringar senare.

Jag är bekymrad för "transportfrågan" som vi tydligen aldrig lyckas lösa😰tusen ideér kommer upp men INGA lösningar.....nu står det ett "gäng" lastbilar på gården....men ingen att använda. Nu ska det säljas och sen läggas pengar på det som fungerar...inte "det ska bara fixas lite så funkar det"......de ska bort och en fungerande lastbil ska inhandlas!!!

Allt verkar komma samtidigt....både krångel och kostnader....men så brukar det vara. Det är livsfarligt att skjuta saker på framtiden...då står man såhär sen med massor av kostnader och inget som funkar. Gör om -gör rätt.

Måste sätta mig och lägga ut lite annonser.Har SÅ himla mkt hästsaker,mkt nytt, som jag ska sälja. Problemet här på ön är att man vill köpa "gratis" men sälja svindyrt...hahaha, bara "smålänningar" som bor här. Sen köper man bara det alla andra har....Kingslandkläder,Equipesadlar, Scarpatischabrak....osv. Känns som ingen förstått att det finns kvalité även om man inte köper det som alla andra har ;-)

Hur som, Pariani-sadeln (som för övrigt är en kanonsadel) ska säljas då ingen häst här kan ha den. Hör av er om intresse finns.

Nu måste jag ut och röja av stallet och sen till jobbet.Kom på att jag måste komplettera med foder eftersom vi drar på måndag....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vi hade i princip bara parianisadlar när jag jobbade i Italien , gudomligt sköna.
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229