Godmorgon

Vaken till hälften. Ellen släppte ut hästarna i morse så jag har sovit till 08.30. Hm...gårdagen då. Släppte ihop Dollar och Roxi när vi åkte iväg med Lizza på träning. Jag slängde ut hö till dem för att avleda lite. Dollar e ju för rolig...han prioriterar mat så till den milda grad att han HEEELT nonchalerar att Roxi kommit in i hagen....hahaha. Sen åkte vi och hoppades på att det skulle gå bra vilket det också gjorde ;-)

Om man inte tittar så finns det inte ;-)

Han är ju grinig emot henne och jagar bort henne då hon kommer för nära men hon biter ifrån så det kommer gå bra. Han e ju inte särdeles intelligent Dollar.....han fattar inte att han fått en till tjej att mysa med ;-)

Började rodda lite i lastbilens boutrymme också igår. Dynor m.m. är ju rätt äckliga och tyget måste bytas. Sen ska vi ju göra om det så att man kan ha sadlar m.m. där inne. Det finns fortfarande sovplats där om man behöver så det e inga problem. Jag vill inte ha all utrustning i lastutrymmet där hästarna stå, räcker med att ha foder där.

I dag ska jag förbi Ann en sväng, lämna tillbaka lastbilen,ta stallet, till kusinen i kväll och innan dess rida Lizza. Har kommit på att varenda dag är jag uppbokad på olika saker. Jag blir alldeles yr av alla tider jag ska komma ihåg så nästa vecka är det STOPP, inte ett enda skit ska bokas upp!!

Den här semestern susar förbi och jag har suttit i lugn och ro typ EN gång och slappat. Men det är så, när folk vet att man har semester så tycker de att man ska göra massa saker "du som är ledig nu"....jo precis men man är ju ledig av en anledning och den är INTE att boka upp almanackan till sista minut ;-)

Så nu blir det prio "egentid" nästa vecka. Jag kommer ju jobba som fan fram till augusti sen så jag borde få lite "slappar-tid" nu så jag orkar med alla "terrorister" som invaderar ön snart ;-)

Nu ska jag ta stallet och sen iväg till Ann ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Din Man
,
Det finns lite ved som skall staplas oxo..
westyarnhillside
westyarnhillside,
Hahaha "min man"...den ved som är staplad har jag staplat så vi kanske kan stapla lite tillsammans 😉
nouw.com/westyarnhillside