Godmorgon Lördag

När jag vaknade idag var jag heeelt förvirrad?!? Fattade inte vart jag befann mig och undrade varför Magnus satt på sängkanten och pratade.....han borde ju vara på jobbet?!? Men det är ju Lördag :-) Har sovit till 14 idag, alltså 5 tim. Minns inte när jag sov så mkt efter ett nattpass sist faktiskt. Men jag har verkligen sovit som en "klubbad säl" kan man säga ;-) Troligen behövdes det.

Ellen verkar ha varit här redan så det blir varken ridning av Roxan eller hoppning för Lizza.Det gör inget för Lizza kan hoppa i morgon likväl. Eller det klart jag KAN hoppa men det underlättar att han någon på marken som kan ordna lite ;-) Roxan behöver jag ju ha någon som håller i fortfarande också.

MEN...Roxan ska longeras/tömköras...får se vilket det blir. Lizza ska få en tur i skogen istället med lite klättring. Sen ska vi testa spridningen på ridbanebelysningen men det får vi ju vänta med tills det blir mörkt....är ju inte så stor vits annars ;-)

I morse när jag kom hem och fodrade hö så var det vara Dollar och Lizza som kom.....märkligt för Roxan brukar vara först framme...hmmm. Så jag gick ut i hagen och fick se att Roxan stod i "tunneln" mellan hagarna?!? Ja det hade nog party i natt för tråden var av på flera ställen, dock inte övertråden så jag fattar inte hur Roxan kommit in där?!? Hon måste ha duckat ganska rejält för att komma under. Men jag har ju haft en plan att hon ska gå med de andra hästarna så det var väl det hon försökte nu, gå över till de andra ;-)

Magnus har varit iväg och hämtat en högtryckstvätt som han har köpt begagnad. Vi har 2 innan så vi behöver troligen en till....hahaha. Ni vet det där med "bra att ha-syndromet"....hahaha. Ja jo visst, det KAN vara bra att ha 3 stycken ;-)

Jag har beställt min sadel nu :-) En Ergox2 :-) Planen var att försöka få tag i en som var lite begagnad eftersom jag HATAR att rida in sadlar men att hitta en som stämde exakt på det jag ville ha var inte det lättaste.....så nu beställde jag en ny(ingen större skillnad på pris heller).

Det blev en ErgoX2 i svart,monoflap,kalvskinn. Ska visa er sen såklart :-) Jag har velat mellan dubbelkåpa och monoflap....av bekvämlighetsskäl främst.....jag måste ha en kortare gjord nu jö....hahaha. Men det blir bra hur som helst. Dock är det nog bara jag som gillar monoflap....de flesta vill ha massa stöd och klossar vilket jag hatar. Jag vill komma så nära det bara är möjligt.

Har alltid ridit i close contact och gillar dte bäst.Det blir för jäkla mkt "saker" emellan mig och hästen annars ;-) Ska bli superspännande med Ergo´s sadel. Ska sy om inföstningen till stiglädrena (delen som blir över) för jag gillar inte att ha en "sölja" på sadeln. Jag vill bara ha en skåra att sticka in lädret i så det ligger innaför-bakåt så att säga. Ja ni fattar om ni kommar Bruno och Tolga-sadlarna.

Här ser ni på Brunon hur jag vill ha det.

Och såhär ser Ergon ut .Enkelt att göra om så det blir nr 1 att fixa.

Nu ska jag hoppa i kläderna och köra igång innan klockan blir sent ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229