Godmorgon semester :-)

Ja sista arbetspasset avlöpte i lugn takt....tills 1½ tim innan sluttid..........hahaha.....precis som det är på firman ;-) Då brann det till och allt gick i turbofart fram tills 22.59...piiip. Men vi sydde ihop säcken bra och kunde lämna över till natten ;-)

Att komma hem och chilla ned och veta att "i morgon är jag ledig.....och nästan 5 veckor till" var helt underbart :-) Kändes som jag hade kunnat sitta uppe hela natten bara därför ATT........men jag gick och lade mig och sov bättre än på väldigt länge.

I dag har vi dock lite att styra med ;-) Jag har en träning nu vid 10. Sen är det lite hästar som ska ridas. Behöver sladda ridbanan och makens ansvarsområde blir att handla till i morgon och sanera uteplatsen....det har i år växt upp en mindre gräsmatta mellan plattorna....;-) Det börjar bli dags att sätta igång ett altanbygge och öka takten i vår renovering ;-)

Men frånsett det så ska jag försöka att inte gå runt med den där inre stressen att vi har mkt att ta tag i.....det kommer ta några dagar ;-)

Men bara att få starta dagen med att veta att man inte behöver inställa sig på jobbet är en skön känsla :-) Inte för att jag inte trivs på jobbet för det gör jag.....men ofta känns det som jag är där lite mer än hälsosamt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer