Gomåndag

Veckan börjar med.....storm?!? Det blåser hysteriskt även om det inte direkt är kallt eller dåligt väder så. Iofs brukar det mojna mot kvällen men det e sådär lagom "mysigt" med ständig blåst.....

Loggan till lastbilen är tydligen klar också :-) Den ska bara hämtas i människobyn....dit åker man ju bara under pistolhot....nästan. Jag måste ju dit när jag ska jobba men annars undviker man det så långt det går under den här tiden på året😉 Ni vet....turister-turister-turister...ÖVERALLT......det är inte mitt bästa med folk överallt ;-)

Såklart märks det här på landet också men inte lika mkt såklart. Plötsligt dyker det upp folk som springer/cyklar/släpar på barnvagnar på "vår" grusväg......och det körs med bil precis hela tiden på den grusvägen också. Fattar inte riktigt varför man väljer att ta en smal grusväg där det dammar som fan istället för att ta vanliga asfaltsvägen?!? Grusvägen är inte ens närmare......märkligt.

Men det blev så förra året för att vägverket satt upp en "socken-skylt" (en gul skylt) där det står Runne nere vid LV.......plötsligt ska folk köra den vägen.....mest bara för att "det går" tror jag. What ever....vill de skita ned sin bil så varsågod ;-)

Maken har semester även denna vecka och ska troligen fortsätta köra hö. Förhoppningsvis gör han klart den lilla ligghallen som vi påbörjat också och sen e det ju stolpen till det blivande staketet runt ridbanan.....

Själv jobbar jag och ska till tingsrätten i dag också. I kväll ska vi bort till Mårten och Amanda då vi e inbjudna på Kroppkakor som Amandas mamma gjort ;-) Jag har ALDRIG ätit Kroppkakor så det ska bli spännande......eller?

Nu ska jag ut och göra i ordning kraftfoder och sen duscha innan jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer