Good feeling-runda

I dag hade vi verkligen en sån där good feeling-runda :-) Sådär att man får kvitto på sista dagarnas arbete och känner att vi är på SÅ rätt väg :-) Inte för att jag tvivlat på just den saken men ibland tar det tid innan man får det där kvittot ;)

innan vi ens hunnit ½-vägs till klätterbacken i Sandsjö gjorde två 180-graders på raken och en åt var håll ;-) Men sen var det inget mer med det förutom att det mesta var lite scary över lag ;-)

Pigg som fasiken men också OTROLIGT lyhörd (?!?). Från en dag till en annan gjorde han superfina halter med lätt stöd på bettet. Även klättringen klarade han av att skritta sakta nedför och även göra halt utan att kasta sig på bettet :-)

Herr Snabbfot i skogen :-)

Han va i alla fall magisk att rida idag och det kändes som polletten trillade ned sedan dressyren i tisdags ;-) Han bockade inte ens i galoppen även om han va pigg :-)

Aggish har vilat idag och när jag va klar åkte jag bort till sis för att kolla på hennes Kurre som va halt på ett framben. Han va lite tjock och troligen har han vrickat sig.Vi får kolla på det igen i morgon. Vi tog såklart en fika och sen blev jag kvar ganska länge för sis hade kraschat sin mail och kunde inte komma in där så jag fick hjälpa henne att få ett nytt lösen..........det va inte LITE krångligt men till slut lyckades vi.

Felicia rider sent idag, såg att det lyste på ridbanan. Hon nattar hästarna också. Faktiskt himla skönt att ibland inte behöva gå ut innan man lägger sig för många gånger skulle jag behöva välta ikull mig runt 21-tiden men det kan jag inte om jag ska nattfodra ;-)

I morgon jobbar jag till 13.30 och sen ska jag hem och rida Biggis. Elin kommer också i morgon så då får hon rida Aggish. Jag vill sitta på Baggis själv nu några dagar för att "följa upp" sista träningen.

Nu ska jag trycka i mig 2 Pascoflair och invänta sömnen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229