Goodmorning

Nej jag har inte "dött".....jag har bara varit lite upptagen ;-) I går var det ju "tjej-dag" med Andrea som gifter sig i September. Hon har haft sin möhippa med det hysteriska schema som det numer verkar vara på ALLA möhippor....verkar ligga i tiden....hahaha. Så vi körde en alldeles egen Andrea-dag med henne. Vi möttes upp på stan och överraskade henne med brunch-korg och åkte sen till Lickershamn och satt bland raukarna och käkade och drack vin. Jag hade pysslat om ett par timmar på mitt schema så jag skulle va ledig idag.

Sen åkte vi hem till sis och Anna körd oss alla en tur i sin jenkare :-) Med Proscecco och ned-cabbat....cooola tjejer ;-)

Sen blev det "pool-häng",Prosecco och massa babbel :-) Efter det exotisk buffé och mer vin...och mer babbel fram till småtimmarna då vi va så trötta av vi avsvimmade landade mellan lakanen. Jag sov kvar på soffan och åkte hem nu på morgonen efter att jag tagit en morgondopp och en frulle med Andrea och Linda.

Sen har jag suttit och virkat och lyssnat på pod resten av dagen innan vi tog tag i ridningen nu på kvällen.Vi tog en skogstur och nu precis kom jag upp från vallen efter att fodrat och även skurat ur badkaren. Nu kan man snart äta lite och sen sova. I morgon rider Linda Lizzan igen. Ellen och Felicia ska rida tillsammans på ridbanan och skutta några språng. Så jag är "häst-fri" i morgon och ska göra några extra tim på jobbet istället.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229