Gosh.......

Jaha i kväll har jag suttit på en riktig betong-gris.....😉 Att man inte ridit sin häst själv på 5 dagar får man betala för och i kväll talade fröken om att hon var missnöjd med att matte varit borta....det blev en hel del av/på och mina ben räckte inte till i alla lägen. Herre gud va hon lägger i väg i landningen och jag kände mig näst intill chanslös....fick inte tillbaka henne utan att hon hamnade i handen...kändes som jag inte hade något val. Nu ska hon trimmas några dagar så jag får tillbaka henne och kan rida med sytråd som vanligt.

Men hon var dubbel-laddad och skiiitsur på alla andra hästar och bockade till och med i en sväng så jag var tvungen att lägga en volt för att inte komma helt galet.

När vi kom hem och jag fyllde vatten i boxarna så stod alla dörrar öppna, det gör de alltid för de står kvar eftersom de har sitt natthö. Hur som helst så fick Roxan något ryck och blev rädd för nåt så hon rusade ut på stallgången och Lizza blev skitförbannad och rusade också ut för att försvara sin mat i krubban....hahaha, hon trodde Roxan skulle komma in och ta hennes Mesh sötungen.

Ingen film eftersom jag åkte själv men det hade nog inte varit så väldigt upphetsande ändå för vi hoppade mest lite trixiga svängar ;-)

Hur som haver så är det sängdags och jag e skiiiittrött så det är galet skönt att vara ledig i natt OCH i morgon natt. 

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229