Grått är det nya

Vi har gått in i "gråperioden" här på ön.Vet inte hur det ser ut i övriga landet men här har det regnat och varit grått i snart 1 vecka och de kommande 7 dagarna ser ut att bli likadana :-( Hur hagarna ser ut behöver vi ju inte prata om....marken är totalförstörd och hästarna vill inte ens gå ut på morgonen....de försöker tränga sig förbi mig och springa in igen ;-)

Gårdagen bjöd då också på skitväder och Biggi var sur som en citron. Han är inte heller killen som gillar regn ;-) Men Lena och jag var i alla fall ute en sväng även om den inte var mega-lång så var jag genomblöt när vi kom hem.

Anso,Linda och Cornelia var ute samtidigt åt andra hållet och var lika blöta som vi. Planen var att åka iväg till en kompis och hjälpa henne med hennes Ergo-sadel men vi avbokade det då hon var för trött. Det kändes som ett bra beslut för jag var inte heller så pigg.

I dag kommer Anna vid 9-tiden och ska rida med mig ut på Aggish. Det kommer inte bli så mkt roligare än så idag tror jag. Jag ska sova en sväng på eftermiddagen eftersom jag gör en ny nattsnurra på 3 dygn och går av på torsdag morgon igen.

Det får nog bli ridhus resten av veckan på grund av vädret och sen är det dessutom knappt ljust på dagen heller. Vi behöver lite ljus....SNÄÄÄÄÄÄLLA. Åtminstone att det är ljust de tim som SKA vara ljusa...........PLEASE.

Curre-katten kom hem igår igen efter att ha varit borta 2 veckor igen. Fattar inte vart han är när han går iväg så länge?!? Men han var sviiiinhungrig och åt flera skålar med mat i alla fall och sen fick han sova inne i natt. Det verkar som han inte har någon botten i magen för så fort han ätit ur en skål mat så skriker han och vill ha en till ;-)

Nu ska jag hoppa i kläderna och ta tag i stallet.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229