Lektioner och grävning

Startade i morse med en elev som faktiskt bara går från klarhet till klarhet och även hästen.Från att överhuvudtaget inte ha någon bjudning alls till att i dag ha motorn igång på riktigt :-) Superkul :-)

Sen hem och kasta i mig lite frukost/lunch innan nästa som var Felicia och Ellen. Rox va riktigt på klorna idag och visade Ellen vad hon lärde sig sist på träningen......"kolla här lill-matte vad fint jag kan bocka och busa"...dock va inte Lill-matte (Ellen) lika imponerad av just den detaljen så Rox fick snabbt förstå att det hon höll på med kallades tydligen "olat"....(?!?!).....hahaha.

Felicia hittade ett par nya knappar på Guiness och fick honom att förstå vem av dem som faktiskt bestämde under ridturen ;-) Hon är gudomligt snäll Felicia vilket Guiness inte alls är sen att utnyttja....;-) Men idag fick han ställa sig i ledet och Felicia höll i taktpinnen :-)

Sen fick Ellen rida Lizza. Hon red ut en kort sväng på en uppvärmningsrunda för att sen fortsätta på ridbanan. De började på ett litet travhinder där båda fick träna på sin grej.Lizza fick träna på att vääääänta och inte tjyva på markbommen vilket hon gärna gör. Ellen fick träna på att hålla trycket utan att varken släppa iväg eller bromsa.

Sen hoppade de lite lågt på oxer-serien som jag ställde upp förra veckan. Samma där egentligen, Lizza fick bromsa upp sig lite i serien eftersom det bara var 6 m mellan oxrarna och Ellen fick fokusera på att bara sitta still och räta upp sig när det blev lite för mkt tryck i Lizza.

Så underbart att se från marken för Lizza är såååå himla supertaggad och har VERKLIGEN fått tillbaka suget. Hon vill dessvärre gärna studsa lite i anridningen...sådär att hon "taktar" i galoppen för att spänna sin inre fjäder ;-)

Maken har grävt hela dagen och nu är det faktiskt färdiggrävt...hela vägen runt :-) Nu ska kabeln ned i morgon och sen ska diket läggas igen. Nästa etapp är att få upp kabel i masterna och till sist ska lamporna upp.........9 m....så vi klurar fortfarande på hur vi ska få upp dem....lamporna väger en hel del. Men vi har en skylift på G så vi hoppas det ska fungera med den.

Maken håller på med Flygande Jakob som ska in i ugnen och sen ska vi bada bubbelpool innan middagen ;-) Tror det blir tidigt i säng för i morgon kör vi igen.Maken ska hjälpa en kompis med flytt lite i morgon bitti och jag ska rida. Sen får vi se om jag hinner åka bort till Suderbys och kolla nåt på tävlingen....kanske.Skulle vilja hinna ta en fika med Ann också i morgon.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer