Grisväder.......

Vaknade till ett helt fantastiskt skitväder.............stormar,regnar som sen övergår till snöblask.....hästarna höll ut till 16....då ställde sig Biggi vid ledet och brummade och ville komma in. All fick komma in,torra täcken,spolade ben, kraftfoder,hö och ett par "morisar" .

Stallet gjorde jag klart innan och inte har jag ridit heller. Helt ärligt så hade jag INGEN lust att ge mig ut i skitvädret idag.....varken Aggis eller Biggi uppskattar det här vädret så de fick vila idag också. Ja det finns inte många superlativ för vädret nu......dock skvallras det om att det ska bli sol i morgon............DET tror man ju inte förrns man sett det ;-)

Jag är ingen stor användare av FB. Gör något inlägg ibland men skriver inte ofta där. Kan läsa vad andra skriver och ibland skriva någon kommentar. Råkade göra det idag....hahaha....helt galet så lättkränkta människor är..........jag döööör faktiskt lite av det ;-)

Inlägget bestod av att en person säljer pall-vis med fyrverkerier m.m. som då "annonserades" i trakten. Vad jag anser om just fyrverkerier behöver vi kanske inte gå in på djupet med.....hahaha....jag anser att det är totalt IQ-befriande att ens lägga pengar på att skjuta upp tusentals kronor i luften vilket jag skrev........käre jesus vilken reaktion det blev från hens sambo......ojojoj. Man får INTE bedöma andra människor i den frågan för det är var och ens eget val om man vill lägga pengar på det...right ;-)

Är det också var och ens eget val att skada djur,natur och skrämma skiten ur krigsskadade människor?!? Min åsikt är att människor som skjuter fyrverkerier är korta i roten. Det är INTE deras "eget val" eftersom det påverkar SÅ himla många andra.

Är det ens eget val att råna folk, våldta någon,misshandla någon? Tuff jämförelse kanske men gör man saker som skadar andra så är det fan inte ens "eget val"....då ÄR man kort i roten och lite till!!! Nu var det inte direkt hen som sålde fyrverkerierna som åsikten riktade sig till, däremot de som ANVÄNDER dem......det är ju inte direkt som med narkotika ;-) Det är ju inte beroendeframkallande så vad har man att skylla på när man MEDVETET gör saker som framkallar ett helvete för andra?

Jag kan tack o lov få mina hästar under tak. Våra hundar har vi i källaren.Dock är de fullständigt skräckslagna ändå tyvärr. Och vi har nog gjort allt vi kan för att undvika fyrverkerier......vi håller oss borta från byn, vi försöker prata med grannar runt oss (vilket hjälper föga).

Detta är INTE ovanligt och ÄNDÅ tycker folk att skicka upp raketer är var och ens eget val?!

Kaatjiing ;-)

  • Livet i stort

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229