Grisvecka

Nu har min grisvecka startat....idag 22-07....tisdag 15-23....onsdag 07-16.....torsdag 15-23....fredag 07-16. Ledig i helgen vilket antagligen kommer gå åt till att hämta tillbaka lite sömn ;-) De där passen med 8 tim mellan är INTE roliga men nu är det sista veckan med dessa grispass. Nästa vecka går jag på ett hyggligt normalt schema ;-)

Men vi börjar med dagen. Den startade helt underbart med soligt varmt väder och en fika vid stallväggen :-) Hästarna åt frulle, jag satte igång tvättmaskinen, plockade fram Biggis prylar och sen åkte jag till Klinte och handlade under tiden som de åt hö.

Biggi har konditionstränats idag. Han spökar men jag tycker ändå att han har börjat andas lite mer....;-) Några hjärtinfarkter blev det för honom men han landar lite snabbare nu tycker jag.

Curre har behagat komma hem några dagar igen och landade in lite slött vid vårt nya fikabord ;-)

Maken tog ju fram favoritleksaken i går och gick bananas bakom pissbrunnen.....;-) Det ska dit lite mer jord och sen blir det en bra plats för hösilaget.

Aggish har fått klättra idag och även galoppjobbat en del. Han har börjat känna av insekterna nu så skallen går som en propeller på honom emellanåt ( varför har jag ingen normal häst?!?). Dock blev det inga totala hjärnsläpp även om han körde en del spansk skritt.....eller snarare trav ;-)

Det var ju så himla skönt väder så jag var inte särskilt sugen på att gå in och lägga mig.....så när Ida kom för att rida Elliot så satt jag kvar vid stallväggen i eftermiddagssolen och bara myste ;-) Men vid 17-tiden kröp jag ned så nu har jag fått ihop 2½ tim i alla fall ;-) Kommer nog sova ovaggad när jag går av i morgon bitti....;-) Kommer såklart inte hinna rida i morgon då jag sover till 13 och sen åker till jobbet 14.....;-) Så morgondagen blir vila för dem.

Nu är det dags för klädbyte ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229