Guldstjärna

Dagens guldstjärna går till.....Biiiigggii :-) Som han trummade på idag tillsammans med Elliot :-) När Elliot fick för sig att se spöken så traskade "skit-i-byx" bara på ?! Och sen traskade han FÖRBI Elliot utan att ens "tröka" ?! Och som om inte DET var nog så travade han FÖRST helt utan att ha bromsen i....han bjöd fint framåt och gjorde ett par galoppförsök till och med :-) Det är ju inte så att han inte FÅR galoppera med sällis......det brukar inte gå att galoppa med sällis eftersom han slår i handbromsen helt enkelt ;-)

Så det går framåt i hans lilla huvud även om jag valt att ta det förtroendevägen ;-)

Men när vi sen kom hem och gick in på gården så svek modet och han ville gå bakom Elliot sista metrarna ;-)

Aggish hade en planerad vilodag i dag.Dock for han som en snorloska i hagen och bockade ett par varv så han var inte så trött trots allt ;-)

Men jag började dagen med att åka upp till sis och hjälpa henne att plocka i ordning lite saker som hon skall ha med på loppisen. Sen fikade vi under tiden som maken for iväg och hämtade köket som vi ska ha i stallet när foderkammaren är klar. Köket kommer bli superbra och vi behöver bara beställa en bänkskiva och lite fötter till bänkarna. Vi har provat ut skåp och allt som det ska stå sen så vi har måtten klara.

Jag har också plockat fram en del av de saker som ska säljas på loppisen.....sjuuukt mkt saker och jag har massa stallkläder som jag ska plocka ihop också. Men sen vet man hur det är......får man en fjärdedel sålt får man vara nöjd ;-)

Vi har tömt foderkammaren och spolat golvet också.Det står och torkar nu och sen ska vi på med Primer så att vi kan börja lägga golvet.

Lena kom som sagt nu på kvällen så jag hängde på henne ut med Biggi. Det är alltid lite "sådär" att rida när det börjar kvälla eftersom jag inte riktigt litar på jägarna ;-) Vi såg massor av mer taggtråd också som jag ska försöka hinna med att ta bort innan jag börjar jobba..........och sen var det ju änget också..........och hinderbommarna......fattar inte hur man ska hinna med att börja jobba ?!?

Linda skulle ridit Rox idag men hon skickade meddelande vid lunch att "det körde ihop sig"....lite knöligt när det blir så för jag försöker ju planera för alla hästar var dag och det blir inte så bra när det dyker upp ett meddelande när halva dagen redan gått....nu gjorde det inget just idag eftersom Rox gått ganska rejält i 3 dagar så hon kunde få vilodag idag.

Vi får se om Linda kommer i morgon,annars får jag rida Rox men på Lördag kommer jag INTE hinna med det så jag hoppas verkligen Linda kommer i morgon....

Anna kommer nästa vecka också och då blir jag "ledig" minst 2 dagar i alla fall från Rox och har bara Aggish och Biggi att rida.

Hoppas coachen har tid för träning på söndag också :-) Försöker ta det lite tätt nu medan jag ännu är ledig några dagar till.Sen blir det "bara" en gång i veckan troligen.

Nu är det sängen i alla fall och natten som gick sov jag faktiskt ganska hyggligt :-) Hopps det blir lika i natt :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229