Håll käften- snygg....

Jag tror jag dog lite när jag såg den här jackan……få hiiiit säger jag bara!! Inte för att jag behöver en till jacka men satan i gatan va snygg den va så den får vääääldigt gärna hänga hemma i min garderob :-)
Hm ja den lär INTE hamna hemma hos mig misstänker jag ;-)

Dagen annars har bestått av tapetsering så nu är vi helt färdigtapetserade :-) Maken börjad lägga in golvet nu i kväll när jag åkte till jobbet så vi får se hur långt han kommit när jag kommer hem i morgon bitti ;-)
Sen har det gris-regnat hela dagen så jag kollade av om det gick att få tillgång till ridhuset men inte förrns på kvällen efter 17 så jag avvaktade ridningen till dess.

Biggi fick en rejält trimpass, det behövde kan VERKLIGEN och hanbehöver sådär 400 till…hahaha. Han är SÅ förbaskat lat och när jag kräver att han ska jobba så blir han sur och brallar istället……….eller så ”hittar” han skitfarliga saker så han måste göra en och annan 180-graders vändning.Sen står han och blåser trumpet i en ½ tim innan han kan fokusera igen ;-) Tror det börjar bli dags att dra åt tumskruven på honom lite ;-) Skitunge ;-)
Anna red Aggis ihop med Jossan och Guiness på eftermiddagen……….i regnet ;-) Men det hade gått bra med Aggis. Anna rotade fram nosnätet och då funkade det bra. Knasiga häst ;-)
I morgon rider Elin Biggi. Jag får se om jag orkar kliva upp i tid så kanske jag hakar på henne med Aggis, i annat fall åker jag till ridhuset och trimmar.
Det ser iofs ut som det ska bli sol i morgon eftermiddag men det kan man nog inte lita på ;-)
Vi får se vad det blir.Om inte annat ska i alla fall golvet läggas klart och sen ska jag måla fönsterna….förhoppningsvis på Måndag kväll för det är enda lediga dagen denna vecka ;-)
I princip kan vi nog ställa in sängen sen….och fåtöljen och lite annat men vår bäddmadrass kommer den 2 April ihop med garderoben så vi får ta en annan madrass till dess.
Maken ska bygga ett ”hundskåp” också när han har tid……..eller det måste ju göras innan vi flyttar in så att hundarna har någonstans att sova ;-)

Typ nåt liknande tänkte vi. Visst är den cool? Jag är så himla trött på den där tråkiga stålburen de sover i nu.
Vi får se,behöver ju ha tag i ett lämpligt skåp att bygga om 😁

Kaatjiing😎

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Den var supersnygg!!
nouw.com/brieditiseventing
mariellefriman
mariellefriman,
Smart och snygg hundbur 👍🏻
nouw.com/mariellefriman