Håll käften så jäääävla förbannad man blir....grrrr

Detta land säger jag bara.....ridsporten är fan det dyraste man kan hålla på med-utan konkurrens!!! Varenda unge spelar fotboll eller hockey m.m. och staten ÖSER ut pengar till detta. Det är ishallar,idrottshallar,fotbollsplaner....and so on. Men alla de barn som vill rida får fan inte en enda krona?!? Man satsar inte ett skit på anläggningar till detta.

Man får inte ens TITTA på det gratis.....OS(ridsport) sänds BARA från Viasat/Viaplay och SJÄLVKLART ska vi BETALA för det?!? Den dagen man får betala för att se svenskar spela fotboll i VM så kommer det bli kravaller kan jag säga.....

Är det inte helt hysteriskt att man inte ska kunna få se lite ridsport från OS? Inte fan vill vi betala kanalpaket för att få se ett litet uns ridsport just under OS och resten av året är det bara hockey/fotboll m.m. Är det ens rimligt?!?

Jag trodde sporten var till för alla och genom att "låsa" tillgången så gör man ridsporten än mer till en lyxsport.

Den som är insatt vet nog att alla som ägnar sig åt ridsport sliter mest av alla. Det går inte att jämföra NÅGON annan sport med ridsport och allt slit som ligger bakom framgångarna. Så ridsport är ALLT annat än glamoröst. Det är slitsamt,skitigt,hårt och upptar i princip dygnets alla vakna timmar för att fungera. Och är det inte då märkligt att just DEN sporten ses som "lyx" och "rikemanssport".............

Jag e så förbannad att jag blir helt allergisk på detta bakvända system. Vänd på det och låt ridsporten ta den TV-tid som idag upplåts till fotboll/hocky......låt sedan dessa evenemang betala sina egna resurser så att samhället slipper vara med och betala all skadegörelse m.m. Och nej...det är inte idrottarnas fel att huliganerna förstör men hur sund är då sporten om den omges av dessa huliganer?!? Finns det ens huliganer i andra sporter?!?

Nu ska jag gå ut och lägga golv och vara förbannad över detta ett tag.....nån kan ju ringa mig och uppdatera om Sverige får någon placering inom RIDSPORTEN i OS.....precis all annan sport skiter jag helt och hållet i.

Kaatjiing ;-) 

Gillar

Kommentarer