Hallåååå du vinterland.....

Ska vi prata "fördelar" med snö?.....hahaha då får ni leta ordentligt ;-)

Nackdelar: Blött,Jobbigt att gå i,skottning, Styltor i hovarna,Halt,Kallt....finns säkert fler ;-)

Fördelar: Ljusare....tänd lampan ;-)

Inte så svårt att se vad som vinner i längden ;-)


Hahaha,ja alla tycker vi olika ;-) Nu har jag letat fram lite broddar i alla fall och de ska sätta i innan jag drar till jobbet i kväll. Ska beställa nya också så det finns hela äckelvintern ;-)

Princess Lizza vilar idag (ska nog fasiken döpa henne till det ) och ska joggas i morgon. Sen vet jag inte hur det blev om Linda skulle rida lektion på Onsdag eller inte,får kolla det sen. ellen är i stallet och ska promenera med Dollar. Han ska egentligen tömköras i 2 veckor nu för att han fortfarande är spänd i ryggen konstaterade Åsa när hon var här. Och nej....jag är inte förvånad över det för han har lallat lite för mkt de senaste månaderna ;-) Men idag får Ellen promenera istället med Gouge-tygeln så att han arbetar ändå. Har vart hos sis och fikat också och hunnit med att äta lunch.

Allt är urpackat ut lastbilen och inplockat på sin plats.Stallet mockat,hö packat,vatten påfyllt och gången sopad. Tog nog hastighetsrekord idag ;-) Det tog 1 tim allt som allt ;-) Och ändå kände jag mig inte stressad men man har ju lite rutin på att göra det också ;-) Sen kan man alltid multitaska också så man fyller vattenhinkar samtidigt som man packar hö och mockar samtidigt....hahaha.

Nu är det sängdags ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer