Han kan lufta min Biggi ;-)

Lite pyssel i dag fram till strax innan 15 och sen tog jag tag i stallet och hästarna. Har satt upp de nya cavalettistöden och 3-kantsstödet. Blev så jääääkla bra :-) Biggi fick inviga cavalettin i töm......kan säga att han lufta sig rejält idag ;-) Herre gud säger jag bara....han körde precis hela registret.......från A till Ö kan man säga ;-) Sen på slutet blev han arg på mig för han ville bajsa vilket han såklart får....dock tyckte han att han kunde skritta runt 25 varv innan han bestämde sig och då fick han jobba på igen och DÅ blev han arg....hahaha.....han travade ,kastade med huvudet mot mig med öronen bakåt men jobbade ändå på ;-) Jag har aldrig sett honom arg tidigare så jag blev lite paff att han kunde bli så arg ;-)

Aggish följde med Lena och Elliot på en 7 km tur på grusvägarna,jag var såklart med också ;-)

I morgon har jag en sitsanalys och sadelutprovning kl 12 inne i byn så jag hade tänkt hinna med båda innan dess.Gör jag inte det så tar jag en när jag kommer hem.

Nu har vi bokat resa i alla fall. Det blev Grand Canaria :-) Flott hotell,fin strand,all inclusive. Blir nog tipp-topp att få återhämta sig 1 vecka i solen. Åker till Hanni nästa Onsdag morgon och sen från Arlanda på torsdag.

Hoppas allt flyter på bra här hemma också men det gör det säkert ;-) Sista dagarna nu fram tills vi åker är (som vanligt)proppade med tusen saker som ska ordnas med hästar,hö,vatten,foderlistor till hästarna,fodringslista,tvätta,packa........och lite andra saker ;-) Men det brukar ordna sig för gubben brukar kunna hinna med och göra mycket när jag jobbar.

Nu ska här sovas,upp tidigt och rasta grabbarna,iväg på sadelutprovning och sen hem och börja tvätta m.m.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229