Handbroms.....

Vaknade med migrän i morse men släpade mig upp och åkte till jobbet..........tyvärr. Upptäckte när jag va i stan att jag varken hade träningsväskan eller jobbväskan med mig och satt i träningskläder....

Ja nu har det gått lite för fort under 1-2 mån och då kommer bakslagen. Jag tappar fokus och vaknar upp mitt i situationer och vet inte riktigt vad jag håller på med eller varför. Så jag får ta en timeout ett par dagar och komma in på rätt spår igen.

Bakslagen är tack o lov inte så täta längre men det gör också att jag väldigt snabbt ökar tempot och tycker att "nu är det över" så att säga.Sen har jag svårt(omöjligt) att hålla saker o ting ifrån mig. Jag tar väldigt gärna över andras problem och tar ansvar för andras saker..........vilket jag gjort ett tag nu igen. Så idag har det bara varit stiltje. Jag har bara suttit i skuggan och tänkt på ingenting för att vila hjärnan.

Om en liten stund ska jag åka och träna dressyr (nej jag är inte slut i kroppen-bara knoppen)med Aggish. Jag ska ta med Wow-sadeln också så ska Charlotta hjälpa mig att prova den.

Hörrni....är det varmt eller är det varmt?!? Maken kom hem 3 min och berättade att de precis slagit eld på en av vallarna.Det är ju sånt som inte allt för sällan inträffar när man slår en vall och det är såhär torrt som det är nu.Dock är de alltid beredda på att det kan hända så de har vatten med sig.

Förra året slog det eld på en av våra stora vallar men det tog sig inte direkt så när maken var helt på andra sidan vallen fick han se att det brann så han fick tokspringa över hela vallen för att släcka. Man vänder liksom inte så lätt på det ekipaget så det blev till att springa ;-) Men det gick bra i alla fall.

Nu ska jag glida i mina ridtights och piké-tröja för att gå ut och göra klart Aggish saker till träningen. Vi får se om det kan bli nåt foto eller nåt på det sen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229