Happy Wednesday

​Phuuuuu så skönt att va hemma efter många timmars resa. Landningen i Visby igår va sådär....jag flyger inte överdrivet gärna och jag är verkligen obekväm både i start och landning....men ska man åka någonstans så MÅSTE man ju flyga.

Så landningen igår kväll kändes något "svajjig" kan man säga.Det var säkerligen inget problem om man frågar piloten men det var bumpy och vi hade sidvind......så när vi väl tog mark så kändes det som vi skulle välta hela planet....men det gick bra och statistiskt sett så är det sällan det händer något så man får väl försöka se det så ;-)

Hundarna blev glada (såklart) och fick sova i sängen i natt också. De har ju gjort det hela veckan när Kevin bott här så vi tyckte att det kunde få en natt till ;-)

I morse släppte jag ut hästarna och Aggish va väldigt "plockig" när jag fixade på hagskydden och han luktade igenom hela mig. Svårt att veta om de "saknar" en när man e borta men han har varit lite stökig med Linda så jag antar att han tyckt att "när matte e borta kan man dansa på bordet".....;-)

I dag är det lite allmänt röj som det blir när man varit borta. Tvätta och packa upp, köra ut hö och göra stallet.Sen ska jag ned och trimma Aggish (han har vilat i 3 dagar.....hehehe) runt lunch. Tror han behöver röra sig ordentligt. 

Maken sover ännu och lustigt nog känns det som vi båda är lite "jet-laggade" även om det faktiskt bara är 1 tim tidsskillnad?!? Men det klart,vi va uppe sedan 03.30 i går till 01.30 i natt ;-)

Förhoppningen att våren skulle ha kommit under tiden vi varit borta va bara att glömma.Dock är det i princip ingen snö kvar och även att det regnade igår så va det lite fruset i morse. Det sägs att det ska komma mer snö.....snälla kan det bara sluta vara vinter nu?!?

Dock syns det ingen snö på SMHI på de kommande 10 dagarna så jag hoppas verkligen att det stämmer.......

Nä nu ha rjag lite att pyssla med.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer