Här blev det paus.....

Ja det blev paus igår. Vi hade så himla kul och trevligt i Lördags så det blev ju trots allt ganska sen även om det inte blev något sjöslag ;-) Men jag va hur som helst uppe (såklart) och släppte ut Lizza och Guiness vid...ja strax innan 8. Sen hade jag lektion efter det. Det har ju blåst(stormat) här under 1-2 dygn och det fortsätter idag fram emot kvällen. Det har varit (är) upp mot 23-24 i byarna så planen va igår att ta in de andra hästarna också under natten men när jag kom ut igår kväll så stod alla 4 i ligghallen tillsammans så då tyckte jag att de kunde va kvar ute. De verkar gilla den nya ligghallen mer än den gamla trots att den gamla är större?! Men de trycker ihop sig alla 4 och står där och myser så de gick ingen nöd på dem.

Vi hade stallmöte i går också.Alla kom utom Linda...tror hon va på GGN som varit den här helgen.

Men det va inga konstigheter trots att det bara va jag som babblade....men så är det alltid, när vi väl sätter oss och pratar så är det ingen som har nåt att säga och allt är plötsligt helt självklart...hahaha. Ja ja det är väl bra då ;-)

Den här veckan blir en ny prövning....det kommer (om möjligt) att vara ännu mörkare på kvällarna så vi får se hur man ska få ihop det....I morgon ska vi åka och löshoppa i alla fall så då blir det ju ridhus.

Maken har skaffat ett aggregat till ridbanan så vi ska se om vi kan få lite provisoriskt lyse på ridbanan tills vi lyckats borra en ny kanal under vägen....det blir såklart inte alla lampor då för det kommer aggregatet mäkta med men 1-2 stolpar i alla fall så man åtminstone kan tömköra och longera.

I dag rider Ellen på Rox i skogen. Jag ska hinna med att träna och kanske laga ett par täcken också.

Det stormar fortfarande hysteriskt ute så jag hoppas att tjejerna inte blåser bort när de ska rida...hahaha. Ja våra hästar är vana vid de flesta väder här....;-)

Inget mer nytt under solen ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Livet i stort

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229