"Hästskötarbloggen"

Halkade in på "Hästskötarbloggen" nu på morgonen.Många av er har säkert redan läst den och en del av har inte. Jag läser massor, hela tiden. Letar alltid information och artiklar m.m. Det är ju så det fungerar idag.Det är där man får mer kunskap om saker och ting.

I alla fall,hästskötarbloggen. Madelen som är hästskötare åt Douglas Lindelöw skrev ett inlägg den 12 Januari som verkligen är intressant så till vida att den vinklar verkligheten idag med hästar som den faktiskt är. Att den nya generationen inte alls har samma kvalitéer som krävs för att arbeta som hästskötare. Något har hänt de senaste 15-20 åren som vridit inställningen om hästskötarjobb till att tro att det är ett 8-17 jobb från mån-fre med lediga helger, semesterersättning och bra betalt?!?

Läs den för den är tänkvärd!!

https://www.hippson.se/blogs/iduspidus/ett-riktigt-jobb.htm

Dagen i dag består alltså av trim i ridhuset. Linda följer med också. Planen är att jag rider fram Aggish och trimmar och sen rider Linda. Tror det kan vara bra att hon får lite hjälp eftersom han kör lite med henne ;-)

Anna kommer vid lunch och rider Dollar också så idag får jag lite sällis i stallet. I kväll ska vi försöka orka åka till människobyn och handla mat,det behöver fyllas på lite.

Jag försöker njuta fullt ut av de sista dagarnas semester för på Måndag är det jobb igen. Ska även åka bort en sväng till sis och fika om hon är hemma.

Men nu ska jag först ta stallet och på vägen ut ska jag slänga i en maskin tvätt också.

Hörs senare idag.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer