Hej.......

Tisdag.....man lever i ett vacuum och tar en tim i taget....en dag i taget. Det var lättare i går och jag hoppas det är än lättare i dag. Och nej.....det är inget jag kan dela med mig av,ni får helt enkelt leva med det och ta det för vad det är. Jag e hemma från jobbet igen...det kommer vara så en stund.

Jag har svårt att sitta still och behöver ha saker att göra hela tiden.Har jag inte det så hittar jag på saker att göra. Jag är sån och nu är jag ännu mer sån.....är man fysiskt trött så finns inte lika mkt utrymme för tankar.

Vi har varit på änget och sågat 2 m stockar som vi byggt naturhinder av på galoppslingan. Tror hästarna chillar av lite då.De blir ofta alldeles för glada och vill köra bockserier då de kommer ut på slingan annars. Men med några naturhinder så kan de fokusera mer....så tänker jag i alla fall.

Lizza får gå mer nu.Vi måste öka på hennes kondis inför vårt 3-dagars meeting i slutet av Juli. Hon har aldrig gått flera dagar i rad så jag vill förbereda henne ordentligt.

Hon kommer ridas 2ggr/dag under 2 dagar denna vecka och 2ggr/dag i 3 dagar nästa vecka. Sista veckan vill jag checka av hur hon känns. Jag ska hoppa henne 2-3 ggr/v också fram tills dess.

Vi började igår att hoppa. Herre gud va inte bra det gick...hahaha. Eller det gjorde det sen men inte inledningsvis. Jag hade ingen kraft i kroppen och Lizza kändes super-stor för första gången någonsin. Jag tycket jag bara hängde med henne och hon ville inte alls jobba åt mig.....jag sköter ju mesta jobbet på ryggen och hon är gärna lite bekväm om det går för sig.

Men till slut fick jag henne på baken och man fattar inte hur fin hon blir då😍 Helt magisk och det "enda" som behövs är jag faktiskt sätter lite press på min prinsessa....hahaha. Hon satt så jäkla på baken i galopparbetet att jag lätt hade kunnat göra en ½ piruett men jag ville heller inte "spänna bågen" för mkt eftersom hon faktiskt fick anstränga sig så himla mkt.

Vi hoppade bara småhinder i trav och sen 5½:an på kanske 90 (?!?) cm.....tror jag. Meningen var inte att tok-hoppa heller eftersom vi inte hoppat på över 1 mån så vi började där igår.

Hon får en till hoppträning senare i veckan,tror vi tar det i helgen. Men summa summarum var i alla fall och hon till slut ställde upp på att jobba åt mig i går när hon kunde konstatera att jag var klen. Hon måste kunna "ta jobbet" även om jag inte är den där superstarka ryttaren som jag vanligtvis är.

Har inte sovit så mkt de senaste dagarna och nog inte riktigt ätit som jag ska heller....och givetvis kommer spänningar i rygg/nacke och resultatet blir en hysterisk huvudvärk....som i sin tur gör att jag inte sover....men det blir nog bättre om några dagar.

Det här året har inte börjat så himla bra men så är det. Jag har haft några år tidigare som varit skit och man hade ju hoppats att det skulle flyta på men det är väl så......man får vara glad om 1 eller 2 år är riktigt bra och sen får man räkna med att det blir skit några år däremellan....😉

Jag reser mig alltid,förr eller senare och jag har fått kriga mkt förr så jag kan det, jag vet hur man krigar när det krävs och det kommer det nog göra nu framöver😉 Man kan inte lägga sig på rygg och sparka med benen för då får man så himla mkt längre väg tillbaka.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229