Hej-Hopp

​Ja herre gud....nu fick jag skit igen....hahaha. Men så är det,har man åsikter så får jag skit.Man FÅR inte ha åsikter i allmänhet och inte om ridning/hästar i synnerhet ;-) Men den stora skillnaden är att jag står för mina åsikter,jag "gömmer" mig inte bakom nåt alias och jag tar emot åsikter om mig själv utan problem!! 

Nej....det här med "nät-hat" svämmar över lite ibland,tippar över åt fel håll. Vad fasiken ÄR det som gör att allt detta med hästar/ridning är så förbannat känsligt?!? I går tex så pratade jag och Ellen om vad lustigt det är med ryttare som INTE kan...som LÅTSAS att de kan....istället för att FRÅÅÅÅGA.

Om jag ska köra en bil tex och inte "får till det".....eller inte fattar hur den fungerar....då FRÅGAR jag om hjälp. Mer än gärna "förlöjligar" jag mig själv och frågar om hjälp...hur gör man,hjälp mig.

Men så fort man sätter sig på en häst så blir det något heeelt annat....då ska man kunna,man ska inte fråga,man ska låtsas att man förstår hellre än få hjälp. Man e så jäkla rädd för att få "kritik" och vill gärna då tycka att instruktören är hård eller elak OM man ändå skulle fråga...

Men det är väl mitt huvud det är fel på......jag fattar inte hur man kan gå runt och INTE veta hur man ska lösa saker,bara låtsas att man kan istället för att få hjälp?!? 

Och sen att jag skrev att många ger en "falsk" bild av sin egen ridning (med uttryck som inte stämmer med resultatet). Det gör mig så oroad över att det görs överhuvudtaget.Och ja det klart jag fattar att väldigt mkt är fejk på nätet men ni ser ju hur det ser ut med alla unga tjejer som trycker ned sig själva då de både ser och läser hur bra och snygga alla andra är.....

Jag skulle aldrig i livet lägga tid på att "redigera" en film från min träning?!? JAg rider som jag gör, jag vet mina brister,vi är där vi är. Antingen visar jag sanningen eller så skiter jag i alla lägga upp filmen överhuvudtaget om jag anser att det inte tillför något bra för någon.

Ni ser, hästmänniskor redigerar och fotoshoppar för att visa det absolut bästa......vad tror ni då resultatet blir...jo allt ser alltid ut att fungera vilket såklart kan knäcka vilken ryttare som helst som redan från start tryckt ned sig själv!!

Och det klart man kan redigera av andra orsaker också men tittar man på filmer så är det ju vääääldigt sällan det INTE ser bra ut ;-)

Nu skriver jag väldigt sällan om HUR jag rider mina hästar....det här är ju inte direkt något "läro-centrum" och jag tror att det finns tillräckligt med andra ryttare som beskriver HUR de rider om man nu vill lära sig "nät-vägen".

Nej jag håller nog egentligen på med "fel" sport...hahaha. Jag är totalt "kritik-öppen" och vet att allt är blod svett och tårar. För mig finns ingen hierarki​ (även om det faktiskt gör det).Min tränare är "min gud"och hon har lagt enormt arbete på mig.Jag är en helt annan ryttare idag än den jag var för 2-3 år sedan(Tack Gill).

När jag inte "når" mitt dagsmål så sätter jag mig på kammaren och grunnar för jag VET att allt handlar om vad JAG gör där uppe på ryggen.

Och jag blir tokig när jag läser att.......nä jag skiter i det nu, ni vet vart jag står i den frågan ;-)

Problemet med att skriva ut sina åsikter här är ju att den som vill väljer att missförstå-ta åt sig kritiken personligen eller läsa in saker som INTE står där. Just det fenomenet kan jag inte göra så mkt åt faktiskt. 

Jag tycker att om man reagera SÅ himla negativt på vissa av mina inlägg så kanske man ska fundera över VARFÖR man gör det.....jag kan också irritera mig på saker som andra skriver och ganska snabbt kommer jag på att irritationen ligger hos MIG ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer