Helt ändrade planer för dagen.............

​Idag hade jag den enorma turen att få migrän.....det började redan i morse men jag låtsades som om jag inte märkte det och tragglade på fram tills 15-tiden men då va jag tvungen att vika ned mig. Så planen att trimma idag och låna Anns sadel sprack helt. Det blev sängläge....

Men innan dess hann jag med att ta bort alla hinder från ridbanan och sladda den. Sen borrade jag hål i alla 25 pottor så att vattnet kan rinna ut när det regnat ;-)

Stallet är givetvis klart och hästarna har fått mat alla mål utom natten. Maken säger snällt att han tar in hästarna till natten så nu ska jag krypa tillbaka till sängen.......skit.

Och jag får lite halvpanik för jag ska träna i morgon bitti och har inte huvudvärken släppt så finns det inte på kartan att träna....och jag misstänker att det är nåt skit i kroppen för jag mår illa emellanåt och både fryser och svettas om vartannat....

På Onsdag morgon åker jag och maken en sväng till det fasta landet ;-) Ska bli enormt spännande och vi får se vad det utmynnar i ;-)

Gonatt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229