Helt blåst....

Jag blev totalblåst idag....i flera meningar ;-) Till att börja med stormar det ordentligt här(som vanligt) men vi har ändå fått sol precis hela dagen :-)

Linda har ridit Aggish i dag och hon var nöjd. Hon tyckte att hon hade lite svårt att hitta balansen på honom sist och det är inte så konstigt eftersom hon knappt ridit honom innan. Sen har han stora gångarter så det tar lite tid att "hitta rätt" på honom.

Anso red Rox tillsammans med Cornelia på Röskva och sen kom Jossan på eftermiddagen och red Guiness.

Jag själv har småfixat lite här och där och sen har jag tömkört Biggi. Min plan var att VERKLIGEN "köra slut"på honom, ge honom ett riktigt dräpar-pass eftersom jag nu hade hela ridbanan att röra oss på när det inte stod hinder framme.

Jaha....kände han det på sig tro?!? För han var som ett lamm.....ETT bocksprång.....ett YNKA bocksprång? Jag var nästan besviken på honom.....han jobbade och slet så himla fint och inget stök alls.....fattar ingenting. Tänkte nästan tempa honom för att se så han inte var sjuk ;-) Men han mådde bra i alla andra avseenden. Han fick massage efteråt också och han hade lite småsaker här och där som han reagerade på men nu känns han fin i alla fall.

Sen har jag dragit om tråden lite i deras hage så de får några meter till. Tanken är att de ska kunna komma in lite på sidan av ligghallen där det är lite mer lä. När det stormar såhär så vill jag ha en till plats där de kan äta hö. Aggish och Biggi släpper inte in Elliot i ligghallen när det finns hö därinne men nu kan jag lägga en till hög precis runt hörnet också.

Har sovit ett par timmar nu å kvällen också eftersom jag envisas med att gå upp för tidigt ;-) Vaknade vid 12 och såg att det var sol och då MÅSTE man ju kliva upp :-)

Om en liten stund ska jag iväg till jobbet,sista natten. I morgon går jag av, ledig måndag och sen på´t igen ;-) Jag börjar på allvar tröttna på att jobba jämt.....känns det som i alla fall. Det är verkligen på tiden att vårt förbund ser till att förhandla bättre så vi får bättre tidskomp på vårt 3-skift......vi jobbar 38,5 /v på skift.....är det vettigt?! Det tycker inte jag i alla fall.....

Well, ha en fin Lördag(för det är det väl?).

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Treskiftä r verkligen inget bra. 😔 I vår kommun jobbar de tyvärr hårt på att utöka treskiften. I kommunen där jag jobbar är det inte aktuellt ännu som tur är.
nouw.com/stallhörnan