Hemkomst och träning

Åååååhh va skönt att va hemma 😍 Ellen hämtade vid båten och SÅ fint hon gjort hemma i stallet, städat alla boxar och torkat rent. Ridit hela veckan och nu är Guiness "igång" igen också. Dock blir det långsam igångsättning med honom nu eftersom han inte är riden på väääldigt länge och är supertjock.

Hundarna blev galet glada och är nog glada att matte och husse e hemma igen även om det haft det super när vi varit borta....hörde talas om att de sovit i sängen VARJE natt...hahaha....sicka gottegrisar ;-)

Ja och sen har vi varit och tränat. Blev tvungen att byta sadel på Lizza nu för Ergon är för vid(?!?faaaan)så nu får vi rida i Tolgan. Jag älskar den sadeln också men inget slår ju Ergon ;-)

Så det var ordentligt ovant att rida i Tolgan igen.....och sen har jag inte suttit på häst på över en vecka.....FÖR mkt paraplydrinkar och FÖR mkt softa "straffar" sig...hahaha.Kan man tappa ridkondis på EN vecka?!? Japp ;-)

Ja så träningen då.Fick inte riktigt fram henne för skänkeln tyckte jag, blev mer uppåt än framåt och jag var liiite för fokuserad på att hitta "rätt" i sadeln igen.....men i det stora hela är jag nöjd med träningen.Lizza gör ALLTID bra ifrån sig men det är värre med den som sitter på ryggen ibland...;-)

Övningen var upplagd så att vi skulle bryta av till trav efter lilla krysset till serien på långsidan. Ett par klipp får ni här.

Jag hade definitivt kunnat rida bra mkt bättre än jag gjorde idag....MEN i morgon är en ny dag ;-) Nu är jag supertaggad igen efter en veckas återhämtning så nu köööör vi :-)

I morgon har jag utbildningdag och börjar 8 så det blir rida i morgon kväll. Vi får höras med mer detaljer i morgon ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229