Hemmavid

Man hinner sällan med det som är tänkt så det var ett par dagar sedan jag skrev ;-) Det förra var tidsinställt men nu ska jag ta 5 minuter här i alla fall.

I tisdags tömkörde jag Biggi och han passade på att lufta ordentligt....som vanligt ;-) När det börjar bli lite jobbigt så blir han arg på Equibandet och brallar helt galet ;-) Lena red Rox samtidigt men det gick bra och hon reagerade inte alls mer än att hon blev lite överraskad.

Men innan det så var vi i skogen med Aggish och Elliot. Aggish tycker ju fortfarande att det finns en och annan fluga och när vi red över vårt hygge hem så hittade han flera myggor vilket förorsakade stor frustration ;-) Lite hoppigt blev det men det finns inget att göra, bara åka med liksom ;-)

Plockade i ordning allt som behövdes till träningen igår eftersom jag var på utbildningen hela dagen igår. Sen kände jag av att det var något skit i kroppen redan i tisdags och troligen har maken smittat ned mig med sin förkylning....

Dagen igår på utbildningen (som för övrigt var himla bra)kände jag hur näsan mer och mer tog stopp trots nässpray......men jag åkte i alla fall och tränade igår kväll med Aggish eftersom det inte blir någon onsdagsträning på ett par veckor nu.

Aggish skötte sig så himla bra igår....eller det gör han alltid iofs men igår var han inte lika "blyg" utan tog för sig lite mer. Han känns mellan varven lite matt och jag funderar på om jag ska ta ett blodprov på honom för säkerhets skull...dock är han piss som en mört när vi rider i skogen ;-) Jag tror han tycker att dressyren är lite svår och då slocknar han en aningens. Men igår bockade han till och med och var glad så det kanske släpper vart efter.

Biggi vilade igår eftersom jag kom hem vid 22. Fick ringa mig sjuk också.....känner att jag inte ska vara på jobbet när jag är så täppt i näsan och skruttig i kroppen. Ska vila lite ett par dagar och hoppas på att det backar av......maken är ju tokförkyld men kände sig något bättre idag så vi får se vart det bär av.

Hur dagen blir vet jag inte.Den får bli lite utifrån mående i kroppen känner jag. Men jag har faktiskt inte dåligt samvete denna gång att jag är hemma. De är så många som jobbar idag att de klarar sig själva ;-) Bättre jag kurerar mig istället för att göra som jag alltid annars gör......jobba så länge jag kan stå upp ;-) För det är då ingen annan i gruppen som gör kan jag meddela ;-) Inget illa menat, alla är vi olika ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229